881012rAdziO19881210
Początkujący
Witam serdecznie potrzebuje się dowiedzieć jak zabezpieczyć rożąd żeby się nie przestawił jak będę chciał odkręcić pokrywe zaworów żeby ją wyczyścić i na nowo uszczelnić
Po tym poście , to już lepiej posłuchaj Miśka , bo ja tu już nic absolutnie nie verstanden a żarty też mi się dziś nie imają .Chodzi mi o to ze gdy będę chciał odkręcić pokrywe to mi z walkami wyjdzie a jest połączone roządem i wtedy się może przestawić
Widać jak się znają mechanicy ze nie wiecie jak jest montowana pokrywa zaworów śmieszne
Arni , gościu nie chce zrozumieć , że do tej imprezy potrzeba nie garażowego zestawu narzędzi , które kosztują . Jak również nie garażowego zestawu wiedzy .Boże widzisz i nie grzmisz to jakaś plaga![]()
sam rozumiesz jakie to zabawne
i żenada zarazemAle się buldoczy , że go do mechanika odsyłamy .Właściciel myśli że jak wyjmie walki nierządu to przestawi się rozrządsam rozumiesz jakie to zabawne
i żenada zarazem
Widać jak się znają mechanicy ze nie wiecie jak jest montowana pokrywa zaworów śmieszne

Wszyscy się zaje.... znacie pie.... mechaniki chyba silnika co niektórzy nie widzieli a się sraj....
A i wasze zestawy narzędzi nie rużnią się niczym bo macie to samo co wszyscy a głupa rzniecie i kasę kroicie z ludzi
To wy się buldoczysz się ty samspec 13 i mądry jak ci w mango śmieszne