waluś GSi
SuperMechanior
Witam kolegów, szukałem na ten temat wieści u wujka google lecz konkretnej odpowiedzi do mojego przypadku nie znalazłem
Dodam, że centralny jest tylko z kluczyka. Golf 4 Kombi 1.6 sr 1999r.
Auto da się otworzyć kluczykiem z drzwi pasażera - otworzą się wszystkie normalnie, natomiast jak otworzę kluczykiem od strony kierowcy to raz się otworzą a raz nie. Kolejna sprawa - auto otwarte, wsiadam do śtrodka zamykam drzwi i automatycznie centralny zamyka wszystkie drzwi, po chwili w czasie jazdy lub też na postoju zamknie i otworzy. Nawet jak nie ma nikogo w aucie i się zamknie drzwi od zewnątrz od strony kierowcy to zamyka się całe auto, natomiast od strony pasażera raz jest ok a raz zamyka się.
Autko prywatne więc na spokojnie temat, lecz jest to wkurzające

Z góry dziękuję i Pozdrawiam
Dodam, że centralny jest tylko z kluczyka. Golf 4 Kombi 1.6 sr 1999r.Auto da się otworzyć kluczykiem z drzwi pasażera - otworzą się wszystkie normalnie, natomiast jak otworzę kluczykiem od strony kierowcy to raz się otworzą a raz nie. Kolejna sprawa - auto otwarte, wsiadam do śtrodka zamykam drzwi i automatycznie centralny zamyka wszystkie drzwi, po chwili w czasie jazdy lub też na postoju zamknie i otworzy. Nawet jak nie ma nikogo w aucie i się zamknie drzwi od zewnątrz od strony kierowcy to zamyka się całe auto, natomiast od strony pasażera raz jest ok a raz zamyka się.
Autko prywatne więc na spokojnie temat, lecz jest to wkurzające

Z góry dziękuję i Pozdrawiam