Jaki polecacie zestaw gwintowników 110 el 300-500 zł. Bo parę firm przeglądałem i mam mieszane uczucia, jedni piszą że dobre znowu inni że się kruszą łamią itp. dlatego chciałbym się was poradzić o coś sprawdzonego przez was.
Chyba se jaja robisz... w tej cenie za tyle elementów to chyba jedynie do gwintowania w drewnie...zestaw gwintowników 110 el 300-500 zł

110 elementów za 300-500 zł, fanara ?Mam Fanar.

wkretaki precyzyjne a gwintowniki to co innegoJa używam: YT-2795 i nie narzekam. Co prawda to tylko zestaw podstawowy ale jako że nie używam ich całymi dniami to dają radę.
YT-2975 przepraszamwkretaki precyzyjne a gwintowniki to co innego

Tak prawie110 elementów za 300-500 zł, fanara ?![]()
Szukałabym wśród firm które produkują narzędzia do obróbki skrawaniem, na przykład fanar.
DawajJak chcecie fajne gwintowniki na sztuki nie w ładnym zestawie jak z allegro mogę podesłać namiar do goscia od którego biore już parę lat. Skompletuje wam jakie chcecie ale naprawdę warto. Handluje wiertłami, gwintownikami, frezami itp. Obsługuje wiele szlifierni i regeneracji. Robi objazd po kraju i też wysyłkę. Jak ktoś zainteresowany będzie mogę podesłać pare fotek jakie mam w robocie. To żadna reklama nic z tego nie mam po prostu zadowolony klient.