Witam mam problem z niskimi obrotami poniżej 1500ob próbując utrzymać obroty poniżej odrazy spadają na 1000ob jak wcisne gaz do spodu bez zmian dopiero po 2lub 3 krotnym dodaniu gazu stabilizuje się do puki nie rusze gazem po ruszeniu odrazy spadają jak jadę powyżej 1500ob jest ok na biegu jałowym występuje ten sam problem byłem na warsztacie mechanik podlaczyl kompa i stwierdził że nie ma żadnych bendow nawet nie próbował jakos mechanicznie zdiagnozować nic nie stwierdził i skasował 80zl za 15min pracy tylko zasugerował że najlepiej metoda prób i bendow wymieniać wszystko za koleją. Tak sobie myślę że jak mam tak wszystko po kolei wymieniać to szkoda że nie powiedział zmień sobie pan auto jak rozmawiał z innym mechanikiem stwierdził że to silniki nisanowskie ja obstawiam że bardzie roverowskie po tej wizycie sam próbowałem odpiolem. Przeplywomierz i bez zmian odpiolem wezyk gruszki bez zmian kabel od zaworu n75 bez zmian nie wiem już co może może za małe ciśnienie pompy i na nastawniki trzeba ruszyć proszę o pomoc i jakąś radę