• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Honda Accord 2.4 vtec 2004 r

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Witajcie :) słucham waszych opinii o tym aucie zarówno od strony mechaników jak i właścicieli, kolega ma takiego na oku.

B.A.S.

SuperMechanior
Punktów
48
Miasto
Kraśnik/Pruszków
Ja mam od 4 lat i naprawdę jestem zadowolony. Praktycznie klocki tarcze oleje filtry i się jezdzi. Tak po za tym przez te lata aby pompe wody wymieniłem tuleje w przednich wachaczach i łączniki stabilizatora tył.

Misiek88

Nowy
Punktów
1
Miasto
Gdańsk
Ja mam auto podobnie jak przedmówca od 4 lat i również jestem bardzo zadowolony. Samochód ściągaliśmy z Niemiec do Gdańska od Turka na lawecie i jestem jego drugiem właścicielem. To co muszę tutaj napisać bardzo jasno to to, że te 190 KM to jest naprawdę duży pokład mocy w tym aucie. Kiedy jechałem w trase na Kraków to naprawdę na polskie drogi wystarcza - wyprzedzanie TIRów itp bez problemów. Póki co "grubszych" awarii i przygód z nim nie miałem i oby tak było jak najdłużej ;) Czasami szfankowało (na początku) odpalenie go z aktywacją autoalarmu, ale elektryk ogarną wszystko i jest ok.

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Owszem przełożenia ma w każdej wersji dobrane bardzo dobrze. Poza tym, że czasami rozrusznik też odmówi i trzeba na zworę go ruszyć, autko bardzo udane.

Do góry Bottom