• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Honda Civic 8

WMserwis

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
499
Miasto
Wołomin
Znajduje się pod plastikami bocznymi (pod schowkiem) pasażera, aby się do niego dostać wymontować trzeba wymontować dolną osłonę deski rozdzielczej pasażera (pod schowkiem) i boczną dolną osłonę wewnętrzną pasażera - i tam będzie kwadratowa skrzynka przykręcona śrubami do karoserii.

blayders

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
575
Miasto
Podkarpacie
Musi być w tym rejonie . to jest naprawdę małe pudełko , mniejsze od pączka . Ewentualnie idź po grubych kablach od wspomagania .

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
po prawej stronie nie ma tego sterownika.
Może ktoś zaj..ał? Musi być tam na pewno u góry na słupku, choć do końca nie jestem pewny czy na prawym (może na lewym). Ale ja bym się jego nie czepiał, pogrzebał bym przy czujniku, na maglu jest, czarny, plastikowy. Tylko nie pacz na czujnik skrętu od ESP, to osobny temat.

mniejsze od pączka .
O nie, trochę większe, a może tej wielkości co pączek.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
masz racje, nie ma co go szukać. zamotałem się i tyle, bryka po dzwonie i to mnie zmyliło.
wystarczyła poprawna adaptacja. kilka razy pod rząd sie nie udało, to pomyslałem o wiązkach i sterowniku.
adaptacja nie szła. zostawiłem odpięte aku na prostowniku na noc i dziś myk, adaptacja poszła, wspomaganie działa.
a sterownik jest pewnie po lewej.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
masz racje, nie ma co go szukać. zamotałem się i tyle, bryka po dzwonie i to mnie zmyliło.
wystarczyła poprawna adaptacja. kilka razy pod rząd sie nie udało, to pomyslałem o wiązkach i sterowniku.
adaptacja nie szła. zostawiłem odpięte aku na prostowniku na noc i dziś myk, adaptacja poszła, wspomaganie działa.
a sterownik jest pewnie po lewej.
Co ty mnie tu inputujesz. Mocny ten dzwon, magiel ruszyło?

Do góry Bottom