• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

https://parano-pl.com/products/eazylift?fbclid=IwAR2BL0rXN17-hauXMtxmtLXGTOLHOb5zSqFe_557esOK7xPPQnJFJ9vStqA

voodo

SuperMechanior
Punktów
204
Nie wierzę, że da się to kupić w tej cenie.

voodo

SuperMechanior
Punktów
204
1615717024865.png
Automatyczne połączenie postów:

Nic tylko brać :)

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
412
Panowie myśli że ze to wytrzyma? Samo podniesienie? Wiadomo podstawiamy koziołki i jest legit ale samo żeby podnieść czy to da radę... Chyba kupię dla testu

voodo

SuperMechanior
Punktów
204
Nie liczyłbym na to że wyślą to w tej cenie, przecież to cena złomu.
Ale próbuj, jak Ci się uda to od razu kupuję :D

Psikuta1994

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
412
Wiem właśnie i tego się obawiam

voodo

SuperMechanior
Punktów
204
Zapomnieli dopisać do ceny jedno zero.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Kupiłem zobaczymy co przyjdzie
Guzik ci przyjdzie :) zobacz jakie są dane właściciela. Właściciel z Belgii. Prawo obowiązuje Holenderskie a strona napisana po Polsku. Po za tym przeczytałeś regulamin? Przecież tam regulamin co drugi akapit to się kupy nie trzyma. No też jestem ciekawe co będzie max po 30 dniach jak to tam napisane jest :)

Jacek Dzedzej

Początkujący
Punktów
4
Jest to wałek. Nic nie dostaniecie. Nie podawajcie danych karty i żadnych innych danych. Jak ktoś wpłacił kasę to jej już nie zobaczy. Kontaktujcie się jak najszybciej z bankiem, może kasę cofną, tym bardziej, że realizacja przelewów dopiero jutro.

Jacek Dzedzej

Początkujący
Punktów
4
Zadzwoniłem do przelewy 24 i cofnęli przelew :) sprawdziłem firmę i jest legalna ale nic nie sprzedaje, ktoś się podszył :)
Dobrze, że nie było to profesjonalnie zrobione bo by mogli dostać dostęp do konta. To wygląda na robotę kogoś z Afryki, taki nigeryjski numer itp. prymitywne metody.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Zadzwoniłem do przelewy 24 i cofnęli przelew :) sprawdziłem firmę i jest legalna ale nic nie sprzedaje, ktoś się podszył :)
Teraz zobacz ile ludzi sie na to nabierze. Ty jesteś przykładem x np 10000 ludzi to jaki zysk ;) Jakby dali cenę z 1200 zł to już bardziej przekonuje, to już wysyłka za granicy jest więcej warta jak to warte

Dobrze, że nie było to profesjonalnie zrobione bo by mogli dostać dostęp do konta. To wygląda na robotę kogoś z Afryki, taki nigeryjski numer itp. prymitywne metody.
Dane kolesia z Belgii, regulamin pod prawo Holandii a nr telefonu Nigerijski? Tosz to majsterszyk

Jacek Dzedzej

Początkujący
Punktów
4
Teraz zobacz ile ludzi sie na to nabierze. Ty jesteś przykładem x np 10000 ludzi to jaki zysk ;) Jakby dali cenę z 1200 zł to już bardziej przekonuje, to już wysyłka za granicy jest więcej warta jak to warte

Dane kolesia z Belgii, regulamin pod prawo Holandii a nr telefonu Nigerijski? Tosz to majsterszyk
To "numer nigeryjski" - numer czyli sposób a nie numer telefonu.

Zrobiony przez "wykształconego inżyniera" co przypłynął na desce z Afryki do Belgii. Oni mają w Afryce całe gangi, tysiące ludzi się tym zajmują i całe miejscowości z tego żyją.

Jeśli podałeś maila to zaraz prawnicy, szejkowie, żołnierze i żołnierki amerykańskie itd itp się z Tobą skontaktują w spawie spadku, kasy itd itd zostałeś już milionerem:), adres trafił do bazy i zacznie się spamowanie i nękanie.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom