Diagbox10
-*-*-
Brawo dla psikutas bez s . A tak serio to szacun dla ciebie. Dobrze ze wycofałeś przelew. Na fejsie ta reklama zapieprza. Trzeba ludzi ostrzec i zareklamowac kolege ze wykryl to.
Aaa jak z face to pochodzi to wiadomo, że to wałekBrawo dla psikutas bez s . A tak serio to szacun dla ciebie. Dobrze ze wycofałeś przelew. Na fejsie ta reklama zapieprza. Trzeba ludzi ostrzec i zareklamowac kolege ze wykryl to.
Nic reklamowanego na face nie kupiłem, nie kupuję i nie będę kupował, nie przyłożę ręki do upadku cywilizacji
Zadzwoniłem do przelewy 24 Złożyłem ustną deklaracje że mam podstawy twierdzić, iż firma jest fałszerstwem podałem stronę ich adres itp. Oni sprawdzili dane gdzieś (nie wiem gdzie ale w kilo a minut to ogarnęli) i powiedzieli ze przyjmują deklaracje oraz reklamację, a także skontaktują się z paypro czyli ich wykonawcą płatniczym i poinformują ich o tym fakcie. Ogólnie miła Pani ze mną rozmawiała i powiedziała, że nie zawsze są w stanie sprawdzić jakąś firmę gdy nie ma na nią zgłoszenia.Aaa jak z face to pochodzi to wiadomo, że to wałekNic reklamowanego na face nie kupiłem, nie kupuję i nie będę kupował, nie przyłożę ręki do upadku cywilizacji
![]()