samspec13
Zweryfikowany Mechanik
I tych wielkanocnych również. Wychodzą kocopoły.przyprwic o bol d*py.
I tych wielkanocnych również. Wychodzą kocopoły.przyprwic o bol d*py.
Bez jaj, jeszcze te tu liczyć trzeba.baranów??????
wielkanocnych![]()
Stół pusty pozamiatane.bez jaj ?
w wielkanoc ?
no bez jaj![]()
Byle szanujmy nasze jak ma już łeb rozsadzać to po swoim.pozostaje rozłożyć ręce i napić się![]()
Polecam

Tylko że servis płaci trochę więcej niż ty za ryż...Skoro napisałem, że nie ma PL to zrozumiałym jest, że go nie ma. miałem wersję 101.
Nie po to płacę żeby nieć w obcym języku. Jak komuś to nie przeszkadza to jego sprawa.
Jak serwisy w Polsce posługują się oprogramowaniem to mają wersję PL a nie EN więc błędów w opisach nie ma.

Bo Genio , czy Henio nie robi profeski np. jak TY , czy inni na tym forum . Ma więc węża w kiejdzie , nie chce dać zarobić profim ale i wydać na sprzęt o którego przydatności nie ma pojęcia . Następstwo - loguje się u i szuka ratunku . Jeśli nie mam racji , to od dziś zmienię ksywkę na forum na kiep .Tylko, że przeważnie jest tak, że Gienio kupuje głowicę ryżową za 500pln i najlepiej to żeby leszcze online działała
Bo on chce![]()

DOBRY sprzęt to 40% naprawy. Kolejne 40% to wiedza a pozostałe 20 % to nasza robota i umiejętność posłużenia się tymi narzędziami. Tak Ja to widzę i oczywiście nikt nie musi się z tym zgadzać, bo Ja się nie znam...dla tego właśnie zapodałem fotki i opisy wystarczy się przyjrzeć na płytę główną a rozpiętość cen spora a jak widać pudełko niby to samo i niech mi nikt nie tłumaczy że wystarczy być fachmanem bo nawet najlepszy bez odpowiednich narzędzi nie będzie w stanie zrobić wszystkiego jak należy zresztą już sam założyciel tematu to udowodnił![]()
ja się zgadzam bo też się nie znamDOBRY sprzęt to 40% naprawy. Kolejne 40% to wiedza a pozostałe 20 % to nasza robota i umiejętność posłużenia się tymi narzędziami. Tak Ja to widzę i oczywiście nikt nie musi się z tym zgadzać bo Ja się nie znam...