• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

IDS VCM II Rotunda FORD wersja PL

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2812
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Oczywiście, że w czasie instalacji jest język PL. Co więcej nie jest to język tłumaczony z translatora tylko profi tłumaczenie. Nie trzeba innego instalatora.

HERMES

Bywalec
Punktów
11
Skoro napisałem, że nie ma PL to zrozumiałym jest, że go nie ma. miałem wersję 101.
Nie po to płacę żeby nieć w obcym języku. Jak komuś to nie przeszkadza to jego sprawa.
Jak serwisy w Polsce posługują się oprogramowaniem to mają wersję PL a nie EN więc błędów w opisach nie ma.

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
pozostaje rozłożyć ręce i napić się:p

maxsslko

SuperMechanior
Punktów
297
Hermes, jak juz koniecznie chcesz miec tak jak serwisie udaj sie tam celem zakupu interfejsu, oprogramowania i interfejsu:D Polecam:D

Jak jedziesz na chinczyku to trzymaj ise dobrych porad i uwierz na slowo ze tlumaczenie moze sprawic ze zbaraniejesz:D

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Skoro napisałem, że nie ma PL to zrozumiałym jest, że go nie ma. miałem wersję 101.
Nie po to płacę żeby nieć w obcym języku. Jak komuś to nie przeszkadza to jego sprawa.
Jak serwisy w Polsce posługują się oprogramowaniem to mają wersję PL a nie EN więc błędów w opisach nie ma.
Tylko że servis płaci trochę więcej niż ty za ryż...

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
nie trzeba aż tyle płacić są optymalne rozwiązania tak z hard jak i soft ;) ale co ja tam wiem :(

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Tylko, że przeważnie jest tak, że Gienio kupuje głowicę ryżową za 500pln i najlepiej to żeby leszcze online działała :D
Bo on chce :D

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Tylko, że przeważnie jest tak, że Gienio kupuje głowicę ryżową za 500pln i najlepiej to żeby leszcze online działała :D
Bo on chce :D
Bo Genio , czy Henio nie robi profeski np. jak TY , czy inni na tym forum . Ma więc węża w kiejdzie , nie chce dać zarobić profim ale i wydać na sprzęt o którego przydatności nie ma pojęcia . Następstwo - loguje się u i szuka ratunku . Jeśli nie mam racji , to od dziś zmienię ksywkę na forum na kiep .

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
ja zapodałem już z jednego forum fotki i opisy i jak widać różnice są i to poważne bo jeśli na płycie głównej brakuje połowy elementów odpowiedzialnych za komunikację to nie należy się spodziewać rewelacji i choćby współpracy z softem i niestety chcąc mieć pełną kontrolę trzeba zainwestować bo narzędzie to podstawa i na nic tu pitolenie że smarkfonem albo pudełeczkeim z allegro dobry fachoowiec zrobi wszystko do tego software i tu niestety też nic za darmo bo pisanie niezliczonej ilości linijek kodu i późniejsze testy wymagają nakładów na koniec dostajemy narzędzie do pracy albo w pełni funkcjonalne albo kaszanę kwestia fachowości doświadczenia i intuicji to inna sprawa nauka też kosztuje ;)

maxsslko

SuperMechanior
Punktów
297
Sa i dobre clony z PRC, w plyta wykonana w jakosci ori, z kompletem elementow. Jasna sprawa ze dostep online kosztuje i nie kazdy klon jest w stanie smigac online,klony vcm i mdi bez problemu chodza na ori sofcie online.
Kryterium jakosc jest niestety cena, za swoja vide placilem 2oo usd a mozna ja kupic juz za 70. Tyle ze moja w srodku wyglada jak ori, po latach dziala, nie wiesza sie i nie klamie. to camo z lexia, clipem czy autocomem.

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
dla tego właśnie zapodałem fotki i opisy wystarczy się przyjrzeć na płytę główną a rozpiętość cen spora a jak widać pudełko niby to samo i niech mi nikt nie tłumaczy że wystarczy być fachmanem bo nawet najlepszy bez odpowiednich narzędzi nie będzie w stanie zrobić wszystkiego jak należy zresztą już sam założyciel tematu to udowodnił ;)

• Lubię to!
Punktów: MTM

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
dla tego właśnie zapodałem fotki i opisy wystarczy się przyjrzeć na płytę główną a rozpiętość cen spora a jak widać pudełko niby to samo i niech mi nikt nie tłumaczy że wystarczy być fachmanem bo nawet najlepszy bez odpowiednich narzędzi nie będzie w stanie zrobić wszystkiego jak należy zresztą już sam założyciel tematu to udowodnił ;)
DOBRY sprzęt to 40% naprawy. Kolejne 40% to wiedza a pozostałe 20 % to nasza robota i umiejętność posłużenia się tymi narzędziami. Tak Ja to widzę i oczywiście nikt nie musi się z tym zgadzać, bo Ja się nie znam...

Ostatnia edycja:

suse1

SuperMechanior
Punktów
167
Miasto
Olkusz
DOBRY sprzęt to 40% naprawy. Kolejne 40% to wiedza a pozostałe 20 % to nasza robota i umiejętność posłużenia się tymi narzędziami. Tak Ja to widzę i oczywiście nikt nie musi się z tym zgadzać bo Ja się nie znam...
ja się zgadzam bo też się nie znam

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
A ja się znam , że za tanie pieniądze to moje psy mięsa jeść nie chcą , więc na sprzęt pieniądze w błoto kłaść ? No i psy też nie zeżrą .

Do góry Bottom