Nie będzie.Czyli cena 1000zł nie będzie za duża?

Odpowiem trochę sarkastycznie ...jeżeli lekarz prywatnie kasuje klienta (pacjenta) np.200 zł . za poradę w ciągu 15min. ,,,,to ile powinien mechanik za godz. swojej pracy ? Gdybyś policzył 200 zł brutto za godz. ..przy wymianie nagrzewnicy .sądzę że była by to normalna cena ....! Oczywiście możesz się zgodzić ogólnie np. 600 zł. ..ale decyzja należy do Ciebie !Wymiana nagrzewnicy w VW Sharan 2001, ile zawołać?
noto ja na to ok, spie...am .i tak to działa w obydwie strony ale to tylko z nim mam taki układ bo wiadomo.Mówisz o kwocie netto? Tam jest do zwalenia cała deska...Za nagrzewnice w Sharanie ? 450+ to co po drodze wypadnie.
Tylko że dentystą nie zostaje byle chłopek z ulicy bez wykształcenia, a kręcenie śrubkami to trochę niższy poziom niż bycie np. chirurgiem. Koronek sam sobie też nie wstawisz ani kanałowego dremlem nie zrobisz.Właśnie z tymi cenami to tak jest,do dentysty jak się pójdzie to 300- 400 buli się i nawet nikt nie kwęknie ,a takie uwagi typu" za co Pan pieniądze bierze" to już takie frajerstwo.Czemu tych tulejek sam nie zrobił ..dziwne..a co do płacenia to już płacz.
Tak samo jak z naprawami samochodu-chleb polecam robić samemu, wrzucenie składników do pojemnika trwa 30 sekund, składniki 1-2zł, nie musisz jeździć do piekarni i masz chleb świeży i dobry.W piątek za chleb płaciłem 5,90zł za litr ON 8zł...
550 miało być , przepraszam nie przeprawilem jak się rozpisywałem ,moj cat takie psikusy robi po wymianie wyświetlacza...już się nie boczta na mnie chłopaki.. no co zrobić nie długo podatek będziemy bulić że żyjemy.Nie bój się, chociażbyś kręcił kluczami rękami i nogami przez całą dobę, to pułapu finansowego chociażby lekarza rodzinnego nie osiągniesz... a chirurga tym bardziej.
Jak dobrze pokombinujesz to i z socjala 2,5 dostaniesz za siedzenie na tyłku....
A gdzie tutaj opłaty związane z prowadzeniem warsztatu...
Dobre 2 lata temu na te 450zł brutto bym nic nie powiedział...