za wsadzenie do pustej komory silnika.400-600zł
Demontaż starego 500, plus podłączenie nowego kolejne 500...
za wsadzenie do pustej komory silnika.400-600zł
Tomek ty się chyba z hu**m na mózg zamieniles. Piszesz o wyzysku, o śmiesznych wyplatach, o tym ze wolisz dwa auta zrobić sam i skasować 10k na miesiąc a tu piszesz ze 600 zł za wymianę silnika w 407 i to 2.7 bi turbo. Widziałeś kiedyś taki silnik? Za te pieniądze to może bym sprzęgło wymienił. Do silnika bez 1500 bym nie podszedł. Coś mi się wydaje, zee ta cała twoja wiedza jest z palca wyssana, piszesz żeby pisać, udzielasz się we wszystkich tematach nawet tych starych gdzie temat został juz wyczerpany i dalsze dyskusje nie wnoszą kompletnie nic. Znajdź sobie jakieś kreatywne zajęcie, zrób i pokaż ta stronę demo to może ktoś da ci zarobić. Rozrządu w fokusie nie potrafisz zrobić nie mówiąc o masie innych drobnych usterek twojego fokusa a ty się udzielasz w kwestii kwoty za pracę o której nie masz pojęcia a jakbym ci dał do przekładki taki silnik to byś usiadł i płakał a nawet jakbyś wyjął z auta to napewno z kosztownymi szkodami.400-600zł

Myślę, że to uczciwa wycena, pewnie nawet uwzględniająca rabat dla stałego klienta.krzyknęli mu 1500zł za wsadzenie.
Co masz na myśli z garażowcem?No tak garażowiec to takie ceny
eeee no teraz to poszedłeś po bandzie i przesadziłeśWracam do siebie na forum dla blacharzy. Trzymajcie się. Na koniec dodam tylko tyle że za czasy pracy które tu przewidujecie z każdą usterką i wymianą to się na co dzień z roboty wylatuje.

przecież to ty jesteś bezrobotny a nie my co mamy swoje z reguły warsztaty

, ubawiłeś mnie...ja w 1.5 godziny to zalewam płyny eksploatacyjne....Co masz na myśli z garażowcem?