diagnostawawa
Zweryfikowany Mechanik
14000bruttoJa teraz bierzecie za rozrząd A6C6 2.7 L ? Demontaż silnika z skrzynia i wymiana kpl z ASO z kołami zębatymi włącznie .
14000bruttoJa teraz bierzecie za rozrząd A6C6 2.7 L ? Demontaż silnika z skrzynia i wymiana kpl z ASO z kołami zębatymi włącznie .
Dziękuję bardzo, właśnie robiłem kilka takich 4-5 lat temu to brałem 12000-13000 ale ceny poszły w górę i już nie wiedziałem jak teraz ten temat wygląda14000brutto
Dzisiaj wycenialem a6c7 z 3.0 TDI to wyszło mi 16000zl brutto .7000zl
No to prawie taki sam rozrząd. Trzeba dobrze liczyć bo w ASO powiedzieli klientowi 23000 +/-2000Dzisiaj wycenialem a6c7 z 3.0 TDI to wyszło mi 16000zl brutto .
Automatyczne połączenie postów:
Ile biezecie za demontaż/montaż turbosprężarek w Mercedesie glk 2.2 CDTI 204km dostęp mega chujowy.
Turbo wyjęte, stały klient nie pyta o koszty. W głowie mam 1500zl za robotę.No to prawie taki sam rozrząd. Trzeba dobrze liczyć bo w ASO powiedzieli klientowi 23000 +/-2000
Raczej ,, + "
Za takie trudniejsze dostępy do turbo to już tylko liczę rbh . Nie rzucam kwotą bo okaże się że jedna śruba jest od dupy strony i żeby do niej się dobrać stracisz 2 h . Wstępnie możesz rzucić 800- 1000 zł ale powiadomić klienta że może wyjść i 1500 jak będzie tak tragicznie , teraz nie pamiętam w którym ale w jednym mercedesie ML chcąc odkręcić turbinę zerwały się 4 śruby ... No cholerstwo po prostu, miało być max 3 godz w myślach a auto stało 2 dni bo w trakcie trzeba było inne robić .
W n47 masz rozrząd z tyłu.Ile trzeba wziac za wymiane rozrzadu kompletnego w e90 2.0 d N47 rozrzad z przodu wymieniony caly kompletny z kołami.Do zdjecia wtryski,pokrywa zaworow,miska,pokrywa rozrzadu z przodu.Silnik trzeba uniesc do gory bo miska nie chce wyjsc.
3,5 / kmPanowie jakie macie aktualne stawki za transport samochodu autolawetą do 3.5t ? Zwykły transport, bez urwanych zawieszeń i wyciągania z rowu. Cena dla swoich klientów.