• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

immo OFF siemens SID 801

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
patrzac na twoja stronke uwazam ze nie jestes tzw pierwszy z ulicy amator a gosc ma 3 posty,sorry za wyrazenie ale sobie i innym srasz do kieszeni takimi odpowiedziami.Sorry za ten wpis,poprostu dbam o nasze interesy.

ww-car

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Miechów
Spoko panowie nie pomagajcie wcale. Ja nie jestem jakimś tam garazowym domoroslym dłubaczem. Widzę że na tym forum nie poznam nowych kolegów z branży! Postów nikt nie ma za wiele na początku to raczej normalne ale to nie posty oznaczają jakie na się doświadczenie. ale ty jest chyba inaczej. tak czy tak pozdro dla wszystkich.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
To nie tak ... pomagamy ale nie otwartym tekstem a kwestia gratyfikacji jest innym tematem, co inne go porada np. sprawdź czujnik temperatury itp a co innego porada immo off

ww-car

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Miechów
Akurat tak wyszło że trafił się taki sterownik do zrobienia w którym jeszcze nie robiłem offa więc napisałem rozumiem że to się załatwia na pw tylko skoro na forum jestem nowy to chyba nie napisze do pierwszego lepszego na pw.z Podpoolem się porostu pod temat.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Rozumiem czasem sie staje przed czymś czego się nie wie wątpię żeby byli tacy co wszystko wiedzą tutaj mi chodzi żeby nie udostępniać wiedzy tak otwarcie jak @BORCAR napisał . A to nie było do Ciebie tylko raczej żeby odpowiedz była na PW

ww-car

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Miechów
Kolego Borcar tak jak opisales to robi jeden z moich kalkulatoró i na tak zmodyfikowanym wsadzie nie odpala. tam czasem nie musi byc modyfikowany eprom i flasch?

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
po co tyle pierdoxxxia... masz.

Załączniki

• 93c56 3org clear.bin
    256 bytes · Wyświetleń: 36

Marek_S

SuperMechanior