• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Immobilizer Renault Laguna 1.9dti 1999r.

MARJON

Początkujący
Punktów
0
Miasto
RAKSZAWA
Witam , mam problem z kontrolką od immo , gdy włączę zapłon kontrolka bardzo szybko mruga i nie da się uruchomić silnika . Mam komputer z komendami głosowymi (w j.niemieckim) po przetłumaczeniu : "Immobilizer jest aktywowany . Nie można uruchomić silnika. Sprawdź w instrukcji. " . W pierwszy dzień , gdy nie mogłem uruchomić silnika kilka razy kliknąłem pilotem i równocześnie przyciskiem w tunelu zamka centralnego , udało mi się uruchomić silnik lecz następnego dnia już nie było to możliwe. Jeden z kluczyków nie działa w ogóle , drugi przestał otwierać centralny około 3 lata temu , lecz silnik odpalał za każdym razem . Wewnątrz kluczka nie mam żadnego kodu baterie wymieniłem , wydaje mi się że rozkodował się kluczyk .
Jeśli ktoś miał by możliwość podania takiego kodu to z góry dziękuje .
Numer Vin : VF1K56J0519627336
Dziękuje za pomoc.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1397
laguna 1 i chcesz sie bawic w zalatwianie kodu po vinie,badz powazny i wywal immo z tego wozu i bedziesz miał swiety spokoj.Te auta juz przechodza do historii i trzeba je ratowac innymi sposobami.
jak jestes z tej rakszawy k,rzeszowa to podjedz,zrobie w 20 minut i zapomnisz o temacie

Do góry Bottom