Ze Bezpiecznik 54 to znalazłem juz wczesniej i wychodzi z niego zasilanie i powinno przyjsc do 34 pinu ABS a tam nie ma.Wychodzi ze bedzie uszkodzona wiązka na podszybiu.bezp, 54, 10 A
54 10 ABS, inteligentny czujnik tempomatu (ICC), przekaźnik zatrzymania hamulca ICC, siłownik pedału przyspieszenia / czujnik położenia pedału przyspieszenia, czujnik kąta skrętu
Wyświetl załącznik 52316
To jest konkretny schemat systemu starting z opisem złącz .Jak by mozna jeszcze z BCM przebieg zasilania kl15 do złącza ABS.To dla @nickel było a ty dziękujesz.
vin by się przydał,
VIN mogłeś przepisać żebym miał łatwiej, nie mam dziś czasu na szukanie tego, tu masz na szybko parę schematów.Ze Bezpiecznik 54 to znalazłem juz wczesniej i wychodzi z niego zasilanie i powinno przyjsc do 34 pinu ABS a tam nie ma.Wychodzi ze bedzie uszkodzona wiązka na podszybiu.
Automatyczne połączenie postów:
To jest konkretny schemat systemu starting z opisem złącz .Jak by mozna jeszcze z BCM przebieg zasilania kl15 do złącza ABS.
Jak jest problem, bodajże nissan to obsługuje, załóż konto i za parę euro bedziesz miał schemat.
Czy można się z tobą skontaktować na priv? Mam kilka pytan w temacie tej strony, i danych technicznych do nissanaTo dla @nickel było a ty dziękujesz.
vin by się przydał,
Tak śmiało pisz pwCzy można się z tobą skontaktować na priv? Mam kilka pytan w temacie tej strony, i danych technicznych do nissana
Google nie jest wrogiem, i tak już po moim linku masz łatwiej. Czy ja ci mam tego poszukać? masz jakieś konto oem?. Widzę, że jak się zarejestrujesz, będą pytania następne, nie pisze tego żeby cię negować,czy krytykować, ale każdy portal ma swoje warunki i ja ich nie znam na pamieć. To są godziny siedzenia czytania i ustawienia lapka. Są portale co wymagają swiadectwa niekaralnosci, to producent okresla jaki masz miec win,API, framework,procesor,ram, itp. Wszędzie jest inaczej. A ciebie kolego łatwiej zrobić zdjęcie vinu niż go przepisać, żebym miał łatwiej. Ja mam parę komputerów już dostrojonych dawno temu, a i tak jestem do tyłu. Ostatnio mercedes mi zlikwidował konto bo nie logowałem się 180 dni. Apropo nissana to wywalał wszystkich co mieli konto ale nie posiadali nr vat.Automatyczne połączenie postów:
Z tego linku to mozna sie tylko zalogowac.A jak sie najpierw zarejestrowac na tej stronie.