Diagbox10
-*-*-
Mnie chyba dzis alkohol zaszkodzil bo nic nie kapuje.
Szczęściarz z ciebie.... Ja na sucho bo antybiotyk łykamMnie chyba dzis alkohol zaszkodzil bo nic nie kapuje.

Że jak ktoś znajomy dzwoni i dyskutujemy, to pojawia się tekst - "nie bądź jak diagbox"
Krzysiu ma przynajmniej to, czego wam brakuje. dystans, dystans do siebie.Niedługo będziesz jak Krzysiu
Po prostu jest normalny...Krzysiu ma przynajmniej to, czego wam brakuje. dystans, dystans do siebie.

Diagbox, jak się wiedzą wykażesz to Cie zatrudnię.
Autoklinika, postawienie człowieka to nie taki prosty temat... Teraz jesteś sam. Masz w D wszystkie możliwe kontrole etc...
Zatrudniając człowieka, masz całą litanie kontroli na karku, od sanepidu przez wioś , pip etc...
Trzeba pomyśleć o opłacalnośći.
Robisz mechanikę - ile alternatorów, rozruszników robisz dziennie?
1-2? Człowiekowi musisz zapłacić 17pln/h co w ciągu dnia (8h) daje nam 136pln netto.
Dodaj do tego koszty zakupu maszyn - Wydajna piaskarka, stół pobierczy, części zamienne.
Inwestycja długo terminowa, niby wyglądająca na spoko, za 5-7 lat odrobię...
Moja podpowiedz. -> Alternator w elektryku?
Nie lepiej przeczekać i zrobić startup za kilka lat? z nowym pomysłem?
dlaczego? wyjaśnij proszę.tyle tylko że trzeba było robić czasami i po nocach

Głupie myślenie, że klient ma być szczęśliwy , bo szybko ma zrobione![]()

a ty kolego umiałbyś "uspawać" bramę? zmontować automatykę żeby wszystko działało? Ukraińcy wszystkiego za ciebie nie zrobią. serio. trzeba mieć pojęcie. weź dwa kątowniki, zespawaj je ze sobą i zobacz czy masz kąt prosty hehe. to, że jesteś w czymś dobry, wcale nie znaczy, że możesz się nabijać z innych. ja nie śmieję się z piekarza, szklarza, ślusarza.... każdy zawód ma swoich fachowców. szacunku trochę proszę. chyba, że jesteś tak zajepisty, że nie ma nikogo lepszego od ciebie hehe.Chyba bramy po pijaku na lubelszczyźnie spawając...

hehe, państwo daje.Panowie państwo daje trzeba brać

giń gadzie.Śpij cholero
pewnie, że tak.Słodko tu
bo brakło pary...ponoc sprawa o zlotym pociagu przycichla
jeszcze nie.mam co pić.mnie suszy a was?