• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Interfejsy diagnostyczne co wybrać?

grbuy

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Assenede
Kup, sprawdz i potem pochwal sie :D
jak uwalisz auto znajomego, chociaz podejrzewam ze tym trzeba bedzie byc orlem ale zawsze istnieje taka opcja :D to zdobedziesz wroga do konca swojego zycia :D
To da się przy diagnozie uwalić auto? Marek_S pisałeś, że reklamuję, widziałem na innych tematach też linki do allegro? Jeśli problem to proszę administratora o korektę posta. Pozdrawiam!

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Nie , facet z alegro odwalił stronę a nie Ty, Ty sie pytasz :D:D:D źle mnie zrozumiałeś

grbuy

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Assenede
Nie no myślałem, że pisząc o reklamie masz na myśli linka którego zapodałem... Ale mniejsza w to :p

orzesz55

Początkujący
Punktów
0
Miasto
kalisz
Witam panowie ja mam od 3 lat MaxiEcu ful ale jest to program że tak powiem członowy coś dla indywidualnego czyli jedna marka i dla warsztatu w tej chwili 27 marek i z tego co widzę że dodają saaba .Program ciągle się rozwija za aktualizacje jak na razie się nie płaci . Wady to nie wiem morze u mnie dwa razy się zawiesił MPM-com ale na ilość używania go to i tak nie wiele acz kolwiek jako zabezpieczenie kupiłem AUTOCOM DELPH ego z allegro w promocji za 300 zł jak okazało się że pirat to jeszcze podczas diagnostyki nie wyłączyłem internetu to się zawiesił jak napisałem o pomoc to ich to gó... interesowało a tu jest licencja ;nie zachwalam bo jak kolega napisał nie wszystko idzie zrobić ale można popatrzeć choć by na yotobie

orzesz55

Początkujący
Punktów
0
Miasto
kalisz
W żadnym wypadku kolego jak zdążyłem zauważyć wielu użytkowników tego forum podaje nazwy programów ja przekazuje swoje spostrzeżenia .;Po za tym sam osobiście trafiłem na to forum w poszukiwaniu programu na wszelki przypadek jak pisałem w razie zawiechy bo program mi jest potrzebny no i inny program zawsze morze wnieś coś innego --- wyżej wymieniony DELPHI też jest super ale w ORGINALE a to jak się później dowiedziałem bo do nich dzwoniłem to już parę tysięcy to niestety dla wielu trochę zad dużo . To nie reklama ja poznałem te dwa wyraziłem swoją opinie i sprawdzam każdy napodkany na tym forum [ CO DO REKLAM co oznacza ten niebieski napis z telefonem czyżby REKLAMA]

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Nie, należę do GWT a telefon czasem ktoś zdzwoni z forum i pomarudzi ....

leeroy15

SuperMechanior
Punktów
426
Miasto
Ostrowiec

Moreno

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
89
Miasto
ok.Wys-Maz
Na wstępie nadmienię, że nie oriętuję się na rynku interfejsów do diagnostyki. Mam jeden interfejs od viakena, którego używałem we własnym zakresie do swojego auta...
Uważam, że w kwestii do zastosowań profesjonalnych nie ma sie co pieprzyć i trza brać oryginały. ...ale kilka, pod konkretne marki/koncerny, a nie jeden do wszystkich (co jest do wszystkiego to jest do niczego).
Puki co na dniach nabędę Hex-net. A na Ople, Amerykańce i Koreańce jeszcze przyjdzie czas. ;)

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Panowie. Czym dobrze poczytać parametry bierzace w Chryslerach z lat 2001 i wyżej diesel.

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
Bartek na forum jest gość który zjadł wszystkie madrosci:) uderz do gościa. I naprawdę nie zrozum mnie źle. Na pw napisz jaki motor i inne to pomogę.

• Lubię to!
Punktów: MTM

Paweł Rak

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Schilde
Dobra panowie więc kilka słow na temat VPECKERA popularnego ostatnio tematu. Kupiłem tak dla testów, tani ori, trzeba zobaczyć :D No więc szkoda pieniędzy prawie nic nie działa normalnie, 70% funkcji wywala jakieś błedy przy próbie wykonania. diagnozujemy powiedzmy audi, klikamy skanuje wszystkie systemy, pokazuje ilość błędów i niby gitara, ale jak chcemy wejść w silnik to juz nie łaczy się, nie chce pokazać jakie błędy zczytał itd. Szkoda pieniędzy, jak chcecie coś w tej cenie to Wurth Snooper z Chin 20 razy lepszy sprzęt, z nawet chińskie delphi to przy VPECKERZE rarytas. Chcieli zrobić połączenie Delphi z Launchem wyszedł badziew wielki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
na słowo "oryginalnym" o jedno za mało w zdaniu
Orginalny CHIŃSKI

Do góry Bottom