kubaninja636
Nowy
- Punktów
- 0
Dziękuję za odpowiedź. Iveco odpalone ,przerwa na linii canPierwszy kod koloru nie jest związany z błędem diagnostycznym, a pozostałe dwa zawierają informacje na temat błędów związanych z magistralą LIN i czujnikiem poziomu oleju.
FDE9FF:
Kolor kodu: FDE9FF Brak informacji na temat błędu. Wydaje się to być jedynie kodem koloru, niezwiązane z błędem w komunikacie diagnostycznym. E7091F:
Kolor kodu: E7091F Komunikat: "Magistrala LIN" Stan: Warunek istnieje Brak informacji o błędzie. Komunikat wskazuje na magistralę LIN, ale nie podano szczegółów dotyczących błędu. Przydałoby się zastosować precyzyjniejsze urządzenie diagnostyczne. 620002:
Kolor kodu: 620002 Komunikat: "Czujnik poziomu oleju" Stan: Błędne zmienne lub nieprawidłowe dane Ten komunikat wskazuje na błąd związany z czujnikiem poziomu oleju. Błędne zmienne lub nieprawidłowe dane mogą oznaczać problem z czujnikiem, odczytem danych lub komunikacją z nim.
dzień dobry czy mogę uzyskać informacji jak uporałeś się z tym kodem błędu :
mam taki sam przypadek
- FDE9FF:
- Kolor kodu: FDE9FF
- Brak informacji na temat błędu. Wydaje się to być jedynie kodem koloru, niezwiązane z błędem w komunikacie diagnostycznym.
- E7091F:
- Kolor kodu: E7091F
- Komunikat: "Magistrala LIN"
- Stan: Warunek istnieje
- Brak informacji o błędzie. Komunikat wskazuje na magistralę LIN, ale nie podano szczegółów dotyczących błędu. Przydałoby się zastosować precyzyjniejsze urządzenie diagnostyczne.
- 620002:
- Kolor kodu: 620002
- Komunikat: "Czujnik poziomu oleju"
- Stan: Błędne zmienne lub nieprawidłowe dane
- Ten komunikat wskazuje na błąd związany z czujnikiem poziomu oleju. Błędne zmienne lub nieprawidłowe dane mogą oznaczać problem z czujnikiem, odczytem danych lub komunikacją z nim.
Sprawdzę dzisiaj bo już mam dość tego autaSprawdź wszystkie bezpieczniki pod maską , któryś 10A się przepalał i czynił to co u Ciebie, skrzynka bezpieczników i przekaźników na środku jak tylko otworzysz maskę to centralnie
Wiadomo w którym miejscu była przerwa?Dziękuję za odpowiedź. Iveco odpalone ,przerwa na linii can
Wiadomo w którym miejscu była przerwa?