• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak nie okraść klienta???

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
panowie wyobraznie macie ciekawa ale moze to byc poprostu klijet tak jak pisalem wczesniej jest kierownikiem warsztatu samochodowego ktury kozysta z takiej platwormy piszecie jakie macie problemy czytam wasze posty od dluszego czasu i pomyslalem ze moge wam cos doradzic a wy szukacie dziury w calem zakanczam temat bo raczej nie ma sensu go ciagnac
pozdrawiam i powodzenia
nie koncz był ciekawy !!! moj kierownik andrzej juz w domu jest ale mu przekaże twoje sugestie !! faktem jest ze andrzej to pijak i alkoholik złodziej numer 2 bo ja jestm numer jeden ale powiem mu o twoich sugestiach
tylko szkoda ze tyle błedów ortograficznych robisz ...to jest smutne ...:eek:

MRYGAJĄCE ŚWIATŁA -szkada ze nie wiedziałem ze szukasz takiego wątku bo bym napisał specjalnie dla ciebie o tym !!!!
co moze byc przyczyną - może mrygacz ? może nie kontakt ? a może jakiś kabelek upalony ? nie wiem czy coś pomoże w mojej wypowiedzi ale trza rękawy podwinąć i szukać mrygacza !!!;)

XM love Citroen

SuperMechanior
Punktów
114
ale skoro z was takie kozaki to moze napiszecie jak rozwiazac problem w volvo s60 2007r d5 na postoju mrygaja swiatla mijania bez powodu
Oddać do zakładu napraw samochodów w mieście Olsztynie nie zapominając włączyć apki szpieg Viu...

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Hahaha jaja jakieś. Z ciekawości sprawdziłem co to jest i w skrócie, mamy płacić komuś za to, że nagramy film z uszkodzeniami i ktoś z zewnętrznej firmy zrobi wycenę dla klienta i wyślę mu maila do akceptacji :D potem oczywiście i tak TY musisz zamówić części i rozliczyć klienta, więc i tak zrobić wycenę itd. Czyli warsztat ma płacić komuś za coś, co i tak musi sam zrobić... No jaja jak berety :D

37-pablo

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Olsztyn
cwaniaki z was ale jak kabelek urwany to nie mryga inteligencie a kontakt to moze byc w tedy jak jest w ruchu i go trzesie a to jest problem na postoju bez kluczyka wlaczonego takie z was cwaniaki tylko obgadywac potraficie a konkretow brak jak chcecie pomoc to piszcie co umiecie a skoro nie macie pojecia co moze byc przyczyna to zostawcie dla siebie te smuty i nie wypowiadaj sie na temat samochodu o ktorym nie masz pojecia tylko zagadujesz

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
cwaniaki z was ale jak kabelek urwany to nie mryga inteligencie a kontakt to moze byc w tedy jak jest w ruchu i go trzesie a to jest problem na postoju bez kluczyka wlaczonego takie z was cwaniaki tylko obgadywac potraficie a konkretow brak jak chcecie pomoc to piszcie co umiecie a skoro nie macie pojecia co moze byc przyczyna to zostawcie dla siebie te smuty i nie wypowiadaj sie na temat samochodu o ktorym nie masz pojecia tylko zagadujesz
hej cwaniaku a napisałeś matołku ze masz wsadzone ledy od chinoli bez CANa????

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
poczytaj człowieku co napisałes a potem zastanów sie nad swoim intelektem którego nie masz
i powtarzam raz jeszcze pomysl nim cos napiszesz

37-pablo

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Olsztyn
haha nawet nie zrozumiał reklamy co za bzdury opowiadacie rece opadaja no ubaw mam po pachy:D:D:D:D

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
37-pablo widzisz jak znam twoje auto?? i teraz pewnie myslisz skąd wiem ze masz ledy kupione za 7,59 w sklepie na rogu ???

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
37-pablo...miej ty Boga w sercu
...do volva poszukaj jakiegos elektryka samochodowego.Zapewne jakis znajomych w tym kręgu też posiadasz.
Bez obrazy,ale chcialbym ci uwagę zwrócić byś zainteresował się słownikiem ortograficznym bo straszne błędy masz w pisowni.Moze to Ci nie przeszkadza ale drugim może razić.
Ale mówie bez obrazy.;)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
O ja np.umię ciąć...
W h..a cięcie też zajęcie.
I ja się wcale nie chwalę poprostu mam talent...:)

Arom

SuperMechanior
Punktów
32
Miasto
Łódź
Tak mi się z skojarzyło z tematem

malinkowa

Początkujący
Punktów
5
plecakiodserca.pl
Jak dla mnie to po prostu trzeba gadać jak z człowiekiem, a nie uciekać, szukać jakiś innych tematów czy na siłę żartować :p Po prostu, poznasz, czy ktoś chcę Cię zrobić w konia czy raczej dba o Twój interes!

Do góry Bottom