heniek1000
SuperMechanior
- Porady
- 4
- Punktów
- 569
@PiweczkoPiwunio amebo moja kochana, czy Ty łapiesz kontekst niedzieli i stania klienta nad Tobą?
Gdybym napisał, że jest wtorek i masz 12h czasu, to byś "poleciał" do sklepu po tarcze i klocki.
Chcąc uniknąć takich genialnych pomysłów co poniektórych obwarowałem wymianę "fantastyką". Tokarki także mnie nie interesują.
Masz kurw. 10 sekund na decyzję. Zamieniasz, czy wkładasz tak jak były. Nawet nie masz suwmiarki. Na oko widzisz, że wyglądają i tarcze i klocki lux malina mucha nie siada. (oczywiście Gorzowika, to już do kosza je wyrzuca - nie wiem po co - ale spoco)
A tu co drugi to lepsze patenty. Jak koń pod górę.
...ale że gdzie nacisk, jak nacisk. Przecież klocek jeszcze jest gruby.
Coś tu przekombinowane jest w teorii?
Gdybym napisał, że jest wtorek i masz 12h czasu, to byś "poleciał" do sklepu po tarcze i klocki.
Chcąc uniknąć takich genialnych pomysłów co poniektórych obwarowałem wymianę "fantastyką". Tokarki także mnie nie interesują.
Masz kurw. 10 sekund na decyzję. Zamieniasz, czy wkładasz tak jak były. Nawet nie masz suwmiarki. Na oko widzisz, że wyglądają i tarcze i klocki lux malina mucha nie siada. (oczywiście Gorzowika, to już do kosza je wyrzuca - nie wiem po co - ale spoco)
A tu co drugi to lepsze patenty. Jak koń pod górę.
tzn. że co że jak, bo tego to nie bardzo kumam? No chyba banan się nie robi z klocka "nowego". Tylko że mamy np. dwutłoczkowe zaciski np.że ani jednym jest odbity tłoczek a na drugim zacisk . I jak zamienisz je miejscami to będzie zwiększony nacisk na klocki ze względu na nierówności.
...ale że gdzie nacisk, jak nacisk. Przecież klocek jeszcze jest gruby.
Coś tu przekombinowane jest w teorii?
Za to dla ameby, która w ogóle bierze coś takiego za rzeczywistość, a nie fikcję literacką - która ma zmusić odbiorcę do myślenia. A nie pójścia na łatwiznę. "Polecenia" do sklepu po nowe klocki.dla klienta w niedzielę się nie robi.