że z ogłoszeń i netu na 10 sztuk przyjedzie 2, reszta zawraca d...
Swoją drogą to jakie macie sposoby żeby delikatnie ale skutecznie wytłumaczyć klientowi ze nie chcecie robić jego auta
Też uważam, że to najlepsza forma reklamy.Najlepszą formą reklamy jest ,,poczta pantoflowa". ...
Żyjemy w ciekawych czasach, gdy marketing staje się coraz ważniejszy...
Ja też jestem z wa-wy i takich słoików gonię bo nawijaja że tam u nich to za połowę zrobią, to ja że niech tam jadą..a pytam po co do warszawy się sprowadzili? no za robotą i kasą, to ja do niego," no wiesz Pan to ten mechanik też za wami nie długo przyjedzie do Warszawy, bo komu będzie naprawiał? jak wszyscy tutaj?" Mina bezcenna! i całuje klamkę z drugiej strony.To jest mentalność każdego słoika, g.... w....... caly miesiac oszukać wszystkich po 10zł i szczycić sie na fb jak to mu się świetnie urlop spędza za granicą.
Tacy ludzie to gownozjadzi nic nie warci jako klienci, nie szanujacy czlowieka a tym bardziej brudasa mechanika. Nie chcę się tu kreować i ozlacać, bo jestem z wawy, ale taka jest prawda.
Kto ostatnio widzial napiwek min 50zl ?
Brawo Ja..brawo TyJa też jestem z wa-wy i takich słoików gonię bo nawijaja że tam u nich to za połowę zrobią, to ja że niech tam jadą..a pytam po co do warszawy się sprowadzili? no za robotą i kasą, to ja do niego," no wiesz Pan to ten mechanik też za wami nie długo przyjedzie do Warszawy, bo komu będzie naprawiał? jak wszyscy tutaj?" Mina bezcenna! i całuje klamkę z drugiej strony.
Witam.Najlepszą formą reklamy jest ,,poczta pantoflowa".
, a może trochę ciężej niż w mechanice, dlatego polecenia, polecenia, no i internety
Pozycjonowanie i Adwordsy to chyba najbardziej efektywne narzędziaSEO, AdWordsy. Sposobów jest wiele. Oczywiście podstawa to dobra strona internetowa.
Może -praszka- ale nie bo to by było Praszka- miasto ok. Częstochowy- a może chodzi o PORAŻKA- a to o to chodziłoporaszka

Chodzi o wiraszkę.Chodzilo o flaszkę na weekend, nic się nie domyslisz![]()