domechanika.pl
Początkujący
Pokazać to jedno, ale należy zbudować relacje z klinetami. Dobrze wykonać prace i dać poczucie, że zawsze można na Was liczyć. W mojej ocenie warto prowadzić fanPage, mieć malą reklamę na Facebooku i Google. I można to robić samodzielnie, ale wiadmo, że czasu brak. Ale mozna też zlecić komuś.
Bo to że dziś mamy klientów nie znaczy, że zawsze ich mieć bedziemy. Niestety często mamy takie życzeniowe wyślenie i budzimy się po fakcie.

Bo to że dziś mamy klientów nie znaczy, że zawsze ich mieć bedziemy. Niestety często mamy takie życzeniowe wyślenie i budzimy się po fakcie.
Automatyczne połączenie postów:
Te opinie możesz zablokować. A od klinetów mieć tylko 5Po co piszesz takie głupoty???
W tej chwili nawet posiadanie strony internetowej mało daje ponieważ ludziom nie chce sie wchodzić i czytać co tam naskrobałeś.
Resztę swoich mądrości możesz sobie w buty wsadzić, będziesz przystojniejszy.
Z najbardziej podstawowych i darmowych i przede wszystkim skutecznych metod reklamy to jest wizytówka na mapie googla.
Dzisiaj ludzie nie marnują czasu na szukanie strony internetowej tylko poatrzą na szybko jakie warsztaty są w okolicy.
Ja jakies 2 lata temu przestałem wydawać pieniądze na pozycjonowanie strony internetowej i bardziej skupiam się na mapie googla.
Niestety mapa googla ma tą przykrą stronę, że konkurencja, a w drugiej kolejności niezadowoleni klienci potrafia niszczyć reputację firmy.

masz klienta, coś mu się nie podoba. I chce wystawić ci opinie. Wysyłasz automatycznie do niego sms z prośbą o opinie. On ją wystawia bo jest zły. A jeśli ona jest mniejsza niż 5 trafia do ciebie na email. A jeśli jest 5
musisz się dużo nauczyć