Witam jak wyregulować linki zmiany biegów, nie ma blokady na skrzyni, więc jak zablokować skrzynię tak wygląda na załoczonym zdjęciu ?
Drugi2 ale on wpada bo się uczy i chce gotowca, nawet dziękuje nie powie
Tak tylko wszędzie są filmy że jest blokada w skrzyni a ja jej nie posiadam ?
To zaprowadź auto do mechanika i zapłać za wiedzę i naprawęTak tylko wszędzie są filmy że jest blokada w skrzyni a ja jej nie posiadam ?
Ktoś coś podpowie?To zaprowadź auto do mechanika i zapłać za wiedzę i naprawę
150 poradaKtoś coś podpowie?
Widzę, że inflacja zawitała również na forum mechanika150 porada
300 regulacja u mnie warsztacie wybieraj.
Skończyłam się moja wiara w ludzi a szkoda...... Ja bym nie miał problemu w udzieleniu pomocy komuśWolę spierniczyć sam za 500
Jesteś nowy przywitałes się chociaż? Tylko byś chciał wiedzieć jak wyjąć mieszek teraz jak wyregulować linki ....
Jesteś nowy przywitałes się chociaż? Tylko byś chciał wiedzieć jak wyjąć mieszek teraz jak wyregulować linki ....
Witam Grzegorz z Kielc z tej stronyJesteś nowy przywitałes się chociaż? Tylko byś chciał wiedzieć jak wyjąć mieszek teraz jak wyregulować linki ....
Witam cię o stały bywalcze tutejszego forum!!!!!Jesteś nowy przywitałes się chociaż? Tylko byś chciał wiedzieć jak wyjąć mieszek teraz jak wyregulować linki ....
Wystarczy ciut kultury , po ludzku się przywitaćSkończyłam się moja wiara w ludzi a szkoda...... Ja bym nie miał problemu w udzieleniu pomocy komuś
Jak na każde forum przystało jest dział "przywitaj się "Skończyłam się moja wiara w ludzi a szkoda...... Ja bym nie miał problemu w udzieleniu pomocy komuś
Witam Grzegorz z Kielc z tej strony
Witam cię o stały bywalcze tutejszego forum!!!!!
Chwała Tobie !!!!!!!
Nie posiadam tak wszechstronnej wiedzy o wszechwiedzący. Człowiek na błedach się uczy. PozdrawiamWystarczy ciut kultury , po ludzku się przywitać
Jak na każde forum przystało jest dział "przywitaj się "
Ktoś pomoże?
Tak tyko u mnie w skrzyni nie ma blokady w postaci trzpienia tego czarnegoMoże wystarczy poszukać, a nie udawać ,że się szuka
zrób jakieś zdjęcia. no może nie jakieś, ale takie pokazujące wybierak.Tak tyko u mnie w skrzyni nie ma blokady w postaci trzpienia tego czarnego