A jak kluczyki dopisuje?No właśnie, a ja tego próbowałem używać i uważam, że to strata kasy. Nie odważyłbym się tym nic już zrobić.
A jak kluczyki dopisuje?No właśnie, a ja tego próbowałem używać i uważam, że to strata kasy. Nie odważyłbym się tym nic już zrobić.
A klonowales skrzynie?nawet nie podchodziłem z kluczykami do tego. Kilka EDC16 uwalił przy zapisie, EDC17 odczytywał 2 godz. mojego zaufania nie zdobył
Dobrze wiedzieć bo opis producenta zawsze pokazuje że xprog robi wszystko oprócz loda a się okazuje że nie robi nic. Jedynie pestki . Pestki też robi najprostszy key programmer za 400zl6t40 nie zidentyfikował, więcej prób nie robiłem
Czyli nie warto kupować tego KT200 IIOsobiście to polecam trzymać się z dala od chińszczyzny.
Chłopak pyta normalnie. Nie każdy od razu zaczyna od flexa za 15k czy tam kessa za 20kOsobiście to polecam trzymać się z dala od chińszczyzny.
Dokładnie chcę zacząć zabawę z uwagi na to że coraz więcej jest zapytanie o EGR OFF i wyłączenie START/STOPChłopak pyta normalnie. Nie każdy od razu zaczyna od flexa za 15k czy tam kessa za 20k
Nie wiem bo nie miałem tego. Miałem inne made in china i odkąd zacząłem używać ori to gardze chinolami. To dotyczy programatorów jak i oprogramowania. Najlepsza jakość i pewność tylko z ori sprzętem.Czyli nie warto kupować tego KT200 II
Miałeś made in china . Każdy od tego zaczynał. Myślę że 80% forum tak samo zaczynało od chińskiego delphiego albo od chińskiego vcdsa a przeskoczyło na coś lepszego.Nie wiem bo nie miałem tego. Miałem inne made in china i odkąd zacząłem używać ori to gardze chinolami. To dotyczy programatorów jak i oprogramowania. Najlepsza jakość i pewność tylko z ori sprzętem.
i dlatego mówię, że trzymałbym się od tego z daleka. Gówno to warte. Lepiej wziąć coś pod umowę, leasing itd.Miałeś made in china . Każdy od tego zaczynał. Myślę że 80% forum tak samo zaczynało od chińskiego delphiego albo od chińskiego vcdsa a przeskoczyło na coś lepszego.