Klient ma się cenić... no spoko...Ale też się cenić.

Dokładnie tak, nie możesz zakładać że mechanik cie chce oszukać i 4x skasuje za części jak napisałeś nie wiem skąd te podejrzenianapisz jakie masz auto a ja odpowiem ci jakim typem klienta jesteś.![]()
Bo dotychczas naprawial samochód u takich ludzi jak Ty. Brak wiesz, sprzętu i nawijanie makaronu na uszy...Dokładnie tak, nie możesz zakładać że mechanik cie chce oszukać i 4x skasuje za części jak napisałeś nie wiem skąd te podejrzenia
Nie rozumiem. Pytasz przed naprawą ile kosztują części i albo ci pasuje albo przwozisz swoje. Bo jak dla Ciebie definicja zaufany mechanik to taki co robi najtaniej, od reki i części ma taniej niz na allegro to napewno go znajdziesz. Jak napisano wyzej- dobre opinie, długie kolejki, ceny raczej z wyzszej półki- to właśnie dobry zaufany mechanik.znalezc zaufanego mechanika ktory mnie nie policzy x4 za każdą część.

, jednak ma mocniejszy łeb, jeszcze cię utulił

Z liczeniem x4 - oczywiście ze pytasz najpierw ile jaka część kosztuje i mozesz zdecydowac, ale przyznam sie, ze sam czesto nie wiem ile jakas czesc powinna kosztowac, a nie mam zawsze (bo czesto mam jednak
) czasu sprawdzac ile co powinno kosztowac. Chcialbym miec serwis jak przyjaciela. I tak, zdarzalo mi sie naprawiac samochod u oszustow i nie mowcie ze tak latwo wykryc serwis ktory cie oszuka, bo to nie zawsze w praktyce jest takie proste.