• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak znaleźć zaufanego mechanika

Maroxxx

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Jak w temacie, potrzebuje jakis wskazowek, zasad, jak znalezc zaufanego mechanika ktory mnie nie policzy x4 za każdą część.

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Popytać znajomych, na pewno mają kogoś sprawdzonego. Nie szukać najtańszego. Nie strzelać fochów jak trzeba tydzień albo dwa poczekać w kolejce. Jak już się go znajdzie to trzymać się jak komornik telewizora...

piohol

SuperMechanior
Punktów
115
Miasto
Kępno
Ja nie mam z tym problemów, aby takich ludzi znaleźć. Jeżeli jesteś osobą kontaktową, życzliwą innym, tego typu info szybko trafia gdy potrzebujesz pomocy. Jak znajdujesz rzetelnego fachowca to trzymaj się go nawet gdy gdzie indziej możesz naprawić, wykonać tą samą pracę taniej. Wiedza, rzetelność i uczciwość zaczynają być w cenie więc u takich ludzi nie musi być tanio choć nikt nie mówi, że nie może. Pisałem o naprawie sterownika pompy, cena przyzwoita i jakość wykonanej usługi również.

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
jeżeli na starcie jesteś z podejściem że mechanik to złodziej, masz podejście pretensjonalne to masz problem...
napisz jakie masz auto a ja odpowiem ci jakim typem klienta jesteś.:)

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Dokładnie tak, nie możesz zakładać że mechanik cie chce oszukać i 4x skasuje za części jak napisałeś nie wiem skąd te podejrzenia
Bo dotychczas naprawial samochód u takich ludzi jak Ty. Brak wiesz, sprzętu i nawijanie makaronu na uszy...
Przypomnieć ci wspome w vw? Albo problem z dopisaniem ecu w psa który ubiles?

A

Anonymous123

znalezc zaufanego mechanika ktory mnie nie policzy x4 za każdą część.
Nie rozumiem. Pytasz przed naprawą ile kosztują części i albo ci pasuje albo przwozisz swoje. Bo jak dla Ciebie definicja zaufany mechanik to taki co robi najtaniej, od reki i części ma taniej niz na allegro to napewno go znajdziesz. Jak napisano wyzej- dobre opinie, długie kolejki, ceny raczej z wyzszej półki- to właśnie dobry zaufany mechanik.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Adam... Mylisz się... To taki , który z góry założy co jest a potem pół roku naprawia jedno auto i dzwoni po ludziach... I on kolejek nie ma bo przecież rencista i dorobić może bo kwota zwolniona z podatku...

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Ty naprawdę pirdzielisz jak nakręcony idiota jesteś kompletnym

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Usunę posta bo mialem chyba 4 promile

.

Załączniki

• P_20170729_233718_BF.jpg
    P_20170729_233718_BF.jpg
    859,7 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
ty zamiast usunąć posta to walnąłeś fotę z kim byłeś i łatosiłeś, dobrze że miał kto do domu odprowadzić:p:D, jednak ma mocniejszy łeb, jeszcze cię utulił:D

Maroxxx

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Haha widzę ze tutaj dobre imprezy mają niektórzy :) Z liczeniem x4 - oczywiście ze pytasz najpierw ile jaka część kosztuje i mozesz zdecydowac, ale przyznam sie, ze sam czesto nie wiem ile jakas czesc powinna kosztowac, a nie mam zawsze (bo czesto mam jednak :p) czasu sprawdzac ile co powinno kosztowac. Chcialbym miec serwis jak przyjaciela. I tak, zdarzalo mi sie naprawiac samochod u oszustow i nie mowcie ze tak latwo wykryc serwis ktory cie oszuka, bo to nie zawsze w praktyce jest takie proste.

kilex

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
87
Miasto
Lublin
Pewnie szukasz najtaniej. Pytanie było do jakiego auta potrzebujesz tego mechanika_?

Do góry Bottom