P
PogotowieSamochodoweUK
Jak to? No przeciez ja ostatnio aktualizacje pobieralem za free i nie bylo to dalej jak 3 miesiace temu zanim rozebralem auto na czesci 

to chyba tak nie działa, stronka tt odczytuje numer twojego urządzenia i to co masz w nim zapisane, na tej podstawie proponuje Ci aktualizacje płatne lub nie, tak przynajmniej sobie myślęNo dobra przepraszam, w takim razie ''moja buba''. Myslalem ze poprostu na stronie TT sa darmowe a to sie okazuje ze tylko jak ja sie loguje to sa. Sprobuje sie nie logowac i wtedy zobacze czy bedzie platne.

jest dobrze jak jest, jak kupisz żonie i nie będziesz miał free aktualizacji to poszukasz tam gdzie podałem i masz.
Ty kupujesz spodnie raz na 2-3 mieś, to o ona chcę takie same spodnie raz na 2-3 mieś. Ty nie kupujesz kosmetyków, to i ona nie potrzebuje. Ty nie kupujesz biustonosza to i ona...
- dlatego zwą to "darmową dożywotnią aktualizacją

Ja w ostatnim czasie używam tylko i wyłącznie nawigacji na smartfona. Minus jest taki, że do poprawnego działania wymaga ona transferu danych. Plus, jest taki, że zawsze mamy do dyspozycji aktualne mapy.
Wcześniej korzystałem głównie z tej standardowej nawigacji, od jakiegoś czasu korzystam z Yanosik. Ta ostatnia jest za free do pobrania z Google Play. Informuje także o korkach, suszarkach itd. Tak więc to dosyć kompleksowe rozwiązanie
Jest jeszcze kilka innych darmowych apek-nawigacji. Możecie ich poszukać na Yourapps - jest to portal z recenzjami aplikcji - tutaj więcej info o nich yourapps.info/aplikacje-na-iphona
. A z map które potrzebują transferu danych to polecam Targeo, do tego jak ostatnio pobierałem z GP to była darmowa.