Jeśli chcesz przeznaczyć aż tyle pieniędzy to planujesz zakup na kilka albo lilkanaście lat... za te pieniądze możesz mieć dobrą wyważarkę automatyczną i montazownicę z dużym stołem wraz z przystawką do niskoprofilowych i run flatów.Panie i Panowie chcialbym Was zapytac o Wasze zdanie na temat maszyn wulkanizacyjnych. Mianowicie chce przeznaczyc na ten cel 40-50tys zl i po dlugim czasie poszukiwan mam na oku takie zestawy:
1.
Hofmann Geodyna 7600P
Hofmann Monty 3300 Racing GP
lub
2.
Cemb SM645
Cemb Er80
Jesli macie inne propozycje to jestem otwary na Wasze opinie.
Zgadzam się. W maju 2016 roku jako Anwa-Tech sp. z o.o. wzięliśmy udział w uruchomieniu serwisu klasy PREMIUM wyposażonego w sprzęt PREMIUM:Doceniają uwierz... to ile bierzesz za usługę zależy tylko od Ciebie... mam dużo klientów którzy odsyłają ludzi do innych warsztatów, bo mówią że tam jest 5 zł taniej i trzymają swoje ceny odpowiadając w prost / zainwestowałem w drogie najlepsze maszyny żeby Pan był zadowolony z usługi i kiedy mi to się zwróci? a kiedy zacznie zarabiać na tych maszynach jeśli ceny usług nie wzrosły od kilku lat a na oponach nie da się zarobić, bo internet zepsuł ceny....WSZYSTKO TO KWESTIA SWOICH DZIAŁAŃ MARKETINGOWYCH.