hamer
Zweryfikowany Mechanik
takich maszyn z chin przechodzących POLSKE jest w brut .china to china a nie Ukraina czy Germany
proszę na priv. cene wyważarki cemb ER z monitorem.A Cemba już odpuściłeś ? mają też na 230V . Jak chcesz dobre ceny pisz na priv.
Witam.Cześć,
to nasze wyważarki.Ogólnie Klienci chwalą ją sobie, nie ma jakichś większych uwag.
Jakbyś miał jakieś pytania to śmiało pisz na PW.
pozdrawiam,
Tomek
PHU Szczepan
widze, że potrafią być ładnie wypasione,ale cena też dopasiona.Co myślicie o hunter gsp9700
to jeszcze zapytam do ilu robi pomiar ze wskażnika? bo, zauważyłem ,że któraś z tańszych tylko do 18"W-770 obsługuje felgi do 28"
widze, że potrafią być ładnie wypasione,ale cena też dopasiona.
to jeszcze zapytam do ilu robi pomiar ze wskażnika? bo, zauważyłem ,że któraś z tańszych tylko do 18"
z tego co widze: to jest to z wyświetlaczem. Mnie interesuje monitor, a najchętniej to bym kupił jakąś firmówkeę, ale trudno coś w miare śweżego i w rozsądnej cenie wyłapać, a maszyny ponad 10-cio letnie i i cena sięgająca 10 tysi to chyba też jakieś nieporozumienie. Bo jak coś walnie z elektroniki to może się okazać ze naprawa takiego urządzenia to jej równowartość.zobacz sobie na www.swistowski.pl tam mają z tańszych BEST nawet ciekawy
albo promocje będą 
mają terz i FOCUSA to samo co CEMB
/QUOTE] wiesz .... to tak samo jak pisać, że audi, wv, i skoda to też to samo. A tak nie jest.
wymieniłeś mi porządne maszyny ,i markowe. ja owszem widze różnice, bo do tej pory korzystam z cemb-a,ale też postanowiłem wypróbować czajne, i powiem Ci że różnice widać, ale czy ta różnica jest warta ceny x3 to nie wiem, bo jeszcze za mało z niej korzystam, ale jak widze maszyny sięgające 10 lat i cene jak za górną półkę czajny , to jedyne co mnie martwi to roczna gwarancja na to. Bo nie wiem, czy to aż takie gówno na które sprzedawca boi się dać dwa lata pełnej gwarancji, czy poprostu cena jest taka, bo rok to wytrzyma a potem nie nasz problem.mam u siebie porządny sprzęt zobacz sobie też SICAM na a-s-e.pl TIPTOPOL ma fainą Mondolfo Ferro MT3600UP
i tu dodam swoje trzy grosze : bo jak każdy producent chwali swoje, pisze nie ma zgłoszeń problenów, to ja jako przedsiębiorca dałbym 2 lata gwarancji z pakietem 500+za drugi rok , bo przecie sprzęt jest dobry, i nie ma reklamacji, usterek itp. itd.
A zajechać maszyne przemysłową pracującą jednak sporadyczne w roku czasu, to raczej nie powinno być możliwe.Chyba ze by pracowała w ciągu stałym 24/24.
Tak jak pisali Koledzy wyżej, skalibrujesz sam (powinno być opisane w instrukcji co i jak).