Szczypior9508
Początkujący
- Punktów
- 0
To po prostu Consul 2.35 premium. Na allegro zobacz, jest chyba 4 rodzaje 2 kolumnowych Consuli
Jest 5 tonowy.Wiecie może czy consul ma w swojej ofercie podnośniki do dużych busów typu sprinter/crafter max?
To nie ma co się zastanawiać.
Romeico to Consul.
13500zl netto plus 700 montaż mam od ręki na magazynie![]()
Czyli nie opłaca się dołożyć do nussbauma? z czym mogę mieć problemy kupując go?Hf 3s to dawny HL NT tylko z zapadkami
To Szczepana wolę kupić
Consul H400.10 PremiumGrześ jaki masz ten model Consula za tą cene ??
Bardzo się cieszę że działa perfekcyjnie
a dlaczego nie lepiej odrazu wykuc w chudziaku i wylac plyte pod podnosnik?Witam
Potrzebuję podnośnik na swoje prywatne potrzeby, wstępnie wybór padł na 2kol Raviaglioli 3.5t, ale pytanie mam bardziej od strony montażowej, tzn. zakładając że posadzka jest z gównolitu (~20cm "chudziak" + 10cm b20 albo b25 nie pamietam), jak macie pomontowane podnośniki?
Myślę dać blachę 10mm powiedzmy 1000x500mm pod słup, ew. zrobić z coewnika ramę (zaniżoną w beton), oczywiście konstrukcje byłyby przyspawane do słupów. Co o tym sądzicie?
Posadzka jest już zrobiona, kucie niestety nie wchodzi w grę, dlatego najmniej inwazyjna była by blacha.a dlaczego nie lepiej odrazu wykuc w chudziaku i wylac plyte pod podnosnik?