Mam pytanie czy Ty jesteś pewien tego stwierdzenia jakie zacytowałem powyżej ?? Dziś mamy 2016.12.20 a pierwsze nieoficjalne odzyski danych tego szyfrowania były ... ?no tak , wystarczy zaszyfrować dysk 128 bitowym i zapomnieć hasła ...

Mogę dać próbkę jak odczytasz czy ktokolwiek odczyta będzie gość ....Marek, rozpędz się po raz kolejny. Technik kryminalistyki dygnie ci to z palcem w dupie i to jeszcze przed świętami... Bez premii...
Zgadzam się w 100% , na chwile obecną można naprawdę doposażyć się w licencjonowany sprzęt co już od dłuższego czasu czynimy w firmie. Miedzy innymi Marek pisał o VCP , MES itd. Nowy sprzęt na polskim rynku to Ecu tester i cena też przyzwoita, na forum jest już tyle wątków na ten temat sprzętu , że jak ktoś przeszuka szukajkę ma wszystko podane na tacy . Panowie od VCP np. opracowują teraz sprzęcik do BMW serie 7 z tego roku wiec jednak polak potrafi !! Czekamy na premiere , jak cena bedzie w granicach 4-6kk myślę że to będzie dobry deal .Powiem krótko, zrobić cenę 6k ori i skończą sie krzaki. Producent i tak zarobi na aktualizacjach i to byłby krok w dobrą stronę. No ale w Polsce realia inne bo fejs z programem kosztuje tyle co na zachodzie tylko my nie zarabiamy tyle co na zachodzie i dziwne że popyt rośnie na klony?![]()
Od kiedy VCP (VAG CAN PRO) Obsługuje BMW?Zgadzam się w 100% , na chwile obecną można naprawdę doposażyć się w licencjonowany sprzęt co już od dłuższego czasu czynimy w firmie. Miedzy innymi Marek pisał o VCP , MES itd. Nowy sprzęt na polskim rynku to Ecu tester i cena też przyzwoita, na forum jest już tyle wątków na ten temat sprzętu , że jak ktoś przeszuka szukajkę ma wszystko podane na tacy . Panowie od VCP np. opracowują teraz sprzęcik do BMW serie 7 z tego roku wiec jednak polak potrafi !! Czekamy na premiere , jak cena bedzie w granicach 4-6kk myślę że to będzie dobry deal .
generalnie to mi lata... , co tu napiszesz jeszcze .Nowy sprzęt na polskim rynku to Ecu tester i cena też przyzwoita
Jeszcze nie napisali programu ale może nad tym pracują maja interface który działa na CAN i K line i mogą pisać co chcą i na co kupią licencje bo niestety żeby obsługiwać daną markę trzeba kupić licencjeOd kiedy VCP (VAG CAN PRO) Obsługuje BMW?.