• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki tester diagnostyczny kupic????

Uczen77

Bywalec
Punktów
3
Miasto
Bünde
AssistPlus is our latest cloud-connected diagnostics platform, providing you with touchscreen access to powerful capabilities across a whole host of premium brand cars, including BMW, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Audi and VW.

pawel2296

SuperMechanior
Punktów
108
Panowie i Panie, możecie wyrazić swoją opinię na temat o którym pisałem kilka postów wyżej?
Mam okazję kupić cdif'a/3 używanego za 4000zł. Czy opłaca się cy kupić 2 za 2500? Czym tak naprawdę te wersje się różnią?

Szymo86

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków

Kris-07

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Jarocin
Witam. Chce kupić tester do 10000 zł. Musi być oryginał . Myślę nad launchem. Nigdy nie pracowałem na żadnym launchu wiec nie wiem co to urządzenie potrafi. Słyszałem ze słabo po polsku ma menu ale angielski mam opanowany w 50 % mam na myśli tez język techniczny . Pytanie co to urządzonie robi . Czy może tylko kasuje usterki. Bardziej mi chodzi o poglądy parametrów, kodowania , regulacje itd. Głownie tez chodzi żeby radził sobie z azjatyckimi markami typu kia, mazda, nissan , toyota , honda . Na Europę mam sprzęt . Może zamiast launcha lepiej kupić coś innego?

mar.wo

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
255
Miasto
Racibórz
obdstarpolska.com
Dla pierwszego kontaktu jest super, do wnikliwej diagnostyki serwisówki.
Poza tym jest krajowy, wreszcie powinniśmy myśleć w kategoriach kraju, miejsca pracy w Polsce.

pawel2296

SuperMechanior
Punktów
108
a jak jest z łącznościa z samochodami, wiem że jest dość duża baza ale z którymi łączy się dobrze a z którymi tak że czasem połączy a czasem nie?
Ogólnie nie ma czegoś takiego że pokazuje jakieś fałszywe błędy, czy parametry?

Do góry Bottom