Sam wiesz jakie auta to podstawa u Ciebie, po drugie nastaw się na inwestycje jak chcesz poważnie traktować ten fach i klientów. Nie jeden tester a cała szafa sprzętu a i tak czasem czegoś braknie. Zacznij od np:. CDIF i zbieraj na następne inaczej się nie da.
Ps. a może to na początek : http://viaken.pl/pl/uzywany-launch-x431-diagun-ii-zaktualizowany-promocja.html i legal!!!!!
g scan jednak kosztuje wiecej . najtanszy 12300 brutto8500 netto to troche ponad 10 tyz brutto . mi pasuje pisalem ze do 10 tys ale jak cos robi robote to moge dolozyc
Wiec jednak się zdecydowałeś. Z oscyloskopem czy bez zakupiłeś ? Jakie pierwsze wrażenia ? Ja zauważyłem, że zaczęli też dodawać ostatnio sporo w europie np. kasowanie crash daty w Focusie czy kodowanie ecu airbaga w Loganie."Do Azji kupiłem G-Scana 2 i powiem Ci, że jak chcesz robić porządnie Azję to tylko nim. Mam też Autobossa i faktycznie on ogarnia dobrze Azje ale jak zacząłem robić G-Scanem to Autoboss mi kurz tylko ogarnia z warsztatu."
Fast box to jest st 6000 z najnowsza aktualozacja cena 3000zl i wszystko ci zrobiWitam,
Posiadam flotę samochodową składająca się z Mercedesów (Vito/Sprinter 2003-2016) i VW(caddy/transporter 2013-2016) i sam je serwisuję. Poszukuje interfejsu do obsługi tych pojazdów. Proszę o jakieś propozycje.
Pozdrawiam
Handlowiec z IC zrobił mi znacznie lepszą cenę na gscana więc jak z nimi współpracujesz to zapytaj. Jak się ma obrót to da się go spłacić roczną umową i to wcale źle nie wychodzi (o ile chcesz się skazać na jedną hurtownie..).g scan jednak kosztuje wiecej . najtanszy 12300 brutto