• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaki wideorejestrator wybrać?

amber09

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Ja u siebie mam teraz Xblitz Black Bird 2.0 i jak do tej pory działa dobrze, nagrania są ostre i dobrej jakości, w nocy też radzi sobie nie najgorzej. Za 300zl to raczej zakup wart tej ceny, jest łatwy w montażu i dość mały.

Punktów
0
Ja kupiłem za 250 zł kamerkę overmax camroad 6.2 i po testach mogę ją spokojnie polecić. Jakość nagrywania jest b. dobra, kamerka przód- tył, sporo ciekawych funkcji i fajny design (też biorę to pod uwagę) :-D

jasio77

Nowy
Punktów
0
Ja mam w domu NAVITEL NR200 NV - Super sprzęt, nieduże rozmiary, świetnie się sprawdza w trakcie jazdy. Jak na to w jakiej cenie udało się go kupić to mogę powiedzieć, że naprawdę sprzęt, który pracuje na dobrym poziomie. Jeśli szukacie dla siebie pierwszego rejestratora, nie macie szczególnych wymagań to myślę, że będzie to dobra opcja, będziecie zadowoleni.

Zbyhu88

Uczestnik
Punktów
1
Miasto
Wrocław
wybór kamerek jest duży. Wszystko zależy od budżetu jakim dysponujemy. Warto popatrzeć na urządzenia Mikavi. Mają parametru jak w urządzeniach z wyższej półki cenowej.

Do góry Bottom