• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jakie buty wybrac

Burak

SuperMechanior
Punktów
28
Miasto
Wieś
Ważę 127 kg i w zwykłych butach roboczych nie dał bym rady adidasy to porażka o czym już wielokrotnie się przekonałem .Używam naprzemiennie dwie pary zawsze atlas anatomic bau . Nogi nie bolą i sa wygodne. Miałem też kiedyś pumy z niebieską podeszwa i były ok tylko że z zamszu były a to nie praktyczne.

Marcin991

Gaduła
Punktów
3
Jak długo powinno się użytkować buty robocze? Rok a może dwa? Czy z czasem widzicie w swoich butach zmianę właściwości ochronnych? A może do totalnego zużycia, jak się rozpadaja?
Ja uzytkuje 2 pary tego samego modelu butów naprzemiennie dzień pracy/dzień odpoczynku butów(tak kiedyś zalecono mi postępowanie z butami wyjściowym) i u mnie po 2 latach może buty nie wyglądają już jak nowe ale nadal dobrze mi służą.
Licze na ciekawe spostrzeżenia w tym temacie

diagnostawawa

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
236
Miasto
Xxx
Jak długo powinno się użytkować buty robocze? Rok a może dwa? Czy z czasem widzicie w swoich butach zmianę właściwości ochronnych? A może do totalnego zużycia, jak się rozpadaja?
Ja uzytkuje 2 pary tego samego modelu butów naprzemiennie dzień pracy/dzień odpoczynku butów(tak kiedyś zalecono mi postępowanie z butami wyjściowym) i u mnie po 2 latach może buty nie wyglądają już jak nowe ale nadal dobrze mi służą.
Licze na ciekawe spostrzeżenia w tym temacie
4 pary rocznie

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Neo takie pomarańczowe starczają mi na rok. 98 kg teraz 78kg ważę

Do góry Bottom