Nołnejmowy
Nowy
- Punktów
- 0
No i mi właśnie mechanik do mojego auta dobrał Zenit pro i bardzo go chwalił, ale postanowiłem podpytać wśród fachowców.
Zapnij szybki wtryskiwacz baracuda jest ok plus reduktor z zapasem elektronika lpg tech lub agis bedzie śmigac jak masz pytanie dzwon 793 374 405Witam,
jaką instalację polecacie do Hondy Stream (2002 +/-1) 2.0 iVtec?
Czy KME Diego będzie dobrym wyborem?
Jak ustawisz mape w ecu benzyny i poprawisz pod ppg to na mocy jest sporo do przodu na lpgtaki sobie sterownik a jakie wtryski i reduktor ?
Poczytaj o dzialaniu 5generacji moc silnika natej instalacji jest znaczny zwrost mocy a wtryskami lpg steruje ecu benzyny to na tej instalacji moźna stroić konkretnie auta z turbo na 4generacji jest słabiej jak pytania pisz gastruck@onet.eu 793374405----Jest to wtrysk gazu fazy ciekłej,silnik nie traci nic na mocy,niestety tego typu instalacje dotąd były b.drogie ok.8000 zł.Ostatnio Vialle wprowadziło taką instalację w granicach 4500 zł,wszystko jednak ma swoje plusy i minusy,zimny gaz,gorący silnik,szoki termiczne,bardzo ważna jest precyzja i miejsce montażu wtryskiwaczy,byle komu bym tego nie zlecił.
JESLI CHODZI O MNIE TO TYLKO BRC mam dwa auta z tą instalacją i nie narzekamod dłuższego czasu noszę się z zamiarem zamontowania sekwencyjnej instalacji gazowej, ale nie wiem którą wybrać. Chcę wydać około 3000 zł, słyszałem wiele pochwał na temat BRC, ale wolę zapytać o waszą opinię bo to niemały wydatek.
i długo tego nie zrozumiejąNadal nie rozumieją ze instalacje dobiera się do auta .... a produkty są zblizone

Wiesz jak jest. Jeździ na tym , czeka nie wywala , więc jest dobrze. Jest dobrze , wchodzi na forum i pisze że on ma i jest zadowolony.Nadal nie rozumieją ze instalacje dobiera się do auta .... a produkty są zblizone