Panowie a więc zamierzam poszerzyć działalność o mały sklepik. Żeby nie kupować nowej kasy mam Elzab Mini E myślę nad takim rozwiązaniem
W kasie zapisać w kodach towar (Jak by ktoś miał już taką bazę to chętnie bym odkupił albo jakoś się zrewanżował) + Do tego program np. Asystent Warsztat aby miał magazyn żeby się nie pogubić w asortymencie .
A teraz Powiedzmy sprzedaję część np Klocki Wybieram w kasie klocki hamulcowe drukuje paragon daje klientowi po tym zabiegu idę na komputer i ściągam ze stanu klocki hamulcowe wtedy wiem że ich już nie mam na stanie. Czy takie coś przejdzie i nikt nie będzie miał obiekcji do tego rozwiązania ???
O to samo miałam pytaćWitam, widze ze w tabeli z kodami sa same uslugi, mam pytanie do vatowcow, kupujecie czesci na fakture, doliczacie marze i jak wtedy wyglada paragon? Dajmy na to wymiana klockow,
wymiana klockow - cena
klocki hamulcowe - cena ?
Czy po prostu wpisujecie "wymiana klockow" i tutaj dajecie zsumowana cene uslugi wraz klockami i wasza marza?
mozna tak?
pozdrawiam
Eale pewnie nie jesteś vatowcem i wz'etki na klienta lecąJa przyjąłem politykę, że nie uwzględniam części na paragonie. Wpisuję wymiana oleju i cenę jaką mi klient płaci za części z robocizną