• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Klient oszust.

Mck pomocnik

SuperMechanior
Punktów
68
Ja jak zaczynałem to przyjechał taki ptyś dawny (były) znajomy. Kilka drobniejszych robótek + naprawa rozrusznika. Zajęło mi to wtedy około 4 godzin więc cena była 200... Powiedział, że tyle nie zapłaci bo nikt w tym rejonie za dniówkę tyle nie bierze.... :D ... Zapłacił ale nasze drogi się rozeszły, że tak to dyplomatycznie ujmę .....
Rada jest moja taka - trzeba inwestować w siebie - tzn. chodzić na siłownie i robić masę. Problemy z niewypłacalnością siurków przejdą do historii :D

Na jednego większego znajdzie się jeden mniejszy he he. Tak kiedyś usłyszałem

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
Daj sobie z chamem spokój, olej wymieniony, f-ra wystawiona i może ci skoczyć Elenka na fujarkę...
żadnej kontroli nie będziesz miała a takie gównozjady nie mają kasy, tylko fury na pokaz na krechę...potem szukają frajerów bo nie dość że rata wisi przy dupie to jeszcze droga naprawa...
Posłuchaj się i niech robi wypad na bambus liście pompować i banany prostować.
A może to jakiś przydupas tej frajerki z rozrządem co drzwi się nie otwierały z tyłu? zrobiliście i pokazaliście miękkie serce to teraz trafił się frajer frajerki na wycieraczki?:D Jechać z qrfami!

Papandreu

SuperMechanior
Punktów
126
Miasto
Gliwice
i może ci skoczyć Elenka na fujarkę...

Będzie ciężko ;). Chyba obydwaj zrobiliśmy "big mistake" :D:D:D z Elenką

Posłuchaj się i niech robi wypad na bambus liście pompować i banany prostować.
A może to jakiś przydupas tej frajerki z rozrządem co drzwi się nie otwierały z tyłu? zrobiliście i pokazaliście miękkie serce to teraz trafił się frajer frajerki na wycieraczki?:D Jechać z qrfami!

Spytaj się, czy na imię ma Zbigniew :dead:

Elenka

Początkujący
Punktów
1
Miasto
K
Wycieraczki naprawione, napisałam oświadczenie jak to wszystko wyglądało, kiedy przyprowadził auto, co było robione, że usterka z wycieraczkami została usunięta. Podpisal że odbiera auto z działającymi wycieraczkami i że nie świecą się żadne kontrolki. Odebrał auto przy postronnych świadkach. Jeszcze wracając od prawnika, złapała mnie policja. Jechałam bez pasów, z telefonem przy uchu, bez dokumentów i prawkiem na panieńskie nazwisko. Totalna wtopa. Dobrze że był facet glina i jak się popłakałm już z tych wszystkich nerwów to dał tylko 100zł i 2 punkty. Ech to nie na moje nerwy ta branża...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Powinien ci ,,lejce,, zabrać:mad: biznesmeny... na zestaw głośnomówiący nie stać...:meh: a później zabijesz kogoś na pasach i też się popłaczesz ?:bigtears:

Elenka

Początkujący
Punktów
1
Miasto
K
Powinien ci ,,lejce,, zabrać:mad: biznesmeny... na zestaw głośnomówiący nie stać...:meh: a później zabijesz kogoś na pasach i też się popłaczesz ?:bigtears:
Z reguły nie rozmawiam przez telefon jak jadę a to było na gorąco po wizycie u adwokata. Zresztą nie denerwuj mnie już dziś panie woodoo bo się popłaczę i dopiero będzie.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Z reguły nie rozmawiam przez telefon jak jadę a to było na gorąco po wizycie u adwokata. Zresztą nie denerwuj mnie już dziś panie woodoo bo się popłaczę i dopiero będzie.
Napisałem to ze swego doświadczenia:meh: w weekend miałem taką akcję, że mię ,,panienka,, gadająca przez telefon i zjeżdżająca z ronda o mało nie potrąciła na pasach:mad: ale za to będzie teraz musiała sobie wyklepać drzwi po moim ,,glanie,,- a wgniotły się nie wąsko:p:D

baton180

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
168
Miasto
Glasgow - Szkocja Tarnobrzeg-Mielec
Tylko ze 2 strona medalu jest taka ze jeśli widziałeś ze ktoś zjeżdża z ronda to nie trza było się pchać na pasy bo potem są najechania na rondzie ( nie usprawiedliwiam telefonu w ręce ) a poza tym to pojazd z ronda zjezdzajacy powinien mieć pierwszeństwo przed pieszym ....
Jak wracam do polski to mnie sLak trafia jak ludzie chodzą po mieście ....jest masakra np kobita z wózkiem wpycha wózek na pasy i i czeka kto się zatrzyma .......

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
a poza tym to pojazd z ronda zjezdzajacy powinien mieć pierwszeństwo przed pieszym ....
Proponuję odświeżyć sobie polski ,,kodeks drogowy,, kolego baton180 , bo możesz się zdziwić:D Idąc po pasach to ja właśnie jestem na rondzie i każdy zmieniający pas powinien ustąpić pierwszeństwa poruszającemu się po tym pasie- myślałem, że to oczywiste:bored:
Oczywiście tylko wtedy gdy znaki download.png znak_drogowy_C-12.jpg są przed przejściem dla pieszych:D
Jeszcze może byś chciał żeby pojazd zmieniający pas ruchu miał pierwszeństwo przed jadącym tym pasem - co ?:p:D

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
.jest masakra np kobita z wózkiem wpycha wózek na pasy i i czeka kto się zatrzyma .......
Z godnie z polskim prawem drogowym to pieszy ma pierwszeństwo o ile już stanie na pasach, ale ,,polskie buractwo,, nie zna takiego pojęcia i jak staniesz przy przejściu to żaden cham się nie zatrzyma po dobroci i mógłbyś stać tak do usranej śmierci jak nie wymusisz zatrzymania...:mad: taka kultura ze słomą w bytach:banghead:

baton180

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
168
Miasto
Glasgow - Szkocja Tarnobrzeg-Mielec
Tutaj w uk to tylko kobiety z dziećmi czekają na zielone(NO I JESZCZE JA JAK WRACAM Z BARU HEHE ) i to nie zawsze a jakoś będąc tu 8 lat nie widziałem jeszcze ani jednego potrącenia pieszego

POLICJA PRZECHODZI PRZEZ JEZDNIĘ 20M OD PRZEJŚCIA ZE ŚWIATŁAMI BO JEST KRÓCEJ. .. tylko jak wracam do polski to kurwica strzela z tymi łajzami co myślą że są uprzywilejowane i wystawi wózek na pasy i wtedy się rozgląda

A wystarczy ze przewód pęknie i nieszczescie

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
No właśnie, pewnie jeździsz zgodnie z przepisami:D
tylko jak wracam do polski to
to pewnie na 50 walisz ile fabryka dała...:meh: Tak czy nie ?co?:p:D

Ja dużo jeżdżę po Wawie i okolicy i nie mówię, że jest idealnie, ale wystarczy np. jak z daleka widzę, że stoi pieszy przy przejściu to mrygnąć mu długimi i zasadniczo każdy wie o co chodzi i spokojnie przechodzi, a ja tylko trochę zwalniam przejeżdżam i można- można:D
Tylko nie różnej maści bydło, bo przecież jak by tak nie przyp....ił po mieście ze 100 km/h tym swoim wziętym na kredyt złomem to by chodził chory...:mad:a już o stawaniu na przejściu dla pieszych to brak słów, bo przecież motłoch jak by nie jechał jeden na dupie drugiego to by do domu nie trafił- no i jedzie jeden za drugim i mu się światła kończą i stoi taki debil z miną kota srającego na pustyni na środku pasów i blokuje przejście, a jaki jest później zdziwiony jak dostaje kopa w zderzak:p:Dmina bezcenna... i nagle z wojownika szos robi się taki malutki:D z chamami trzeba po chamsku- innego języka nie rozumieją:meh:

Do góry Bottom