Ta ... proszę mi ten stary soft oddać ... i nie jest to żart

Ale co rozumiemy przez pokazowe ? jak sie coś robi to sie daje do pudełka i leży klient jak przyjdzie to mu sie pokazuje najczęściej ich to nie interesuje
Widzę, że brniemy trochę w innym kierunku niż planowałem. Pokazowe miałem na myśli: rozbieram stary silnik, ładnie go przygotowuje po to abym mógł w każdej chwili tłumacząc klientce pokazać jej gdzie znajduje się zawór w głowicy, panewka itd żeby obrazowo zobaczyła że taki drobny element znajduje się w silniku i to on musi właśnie zostać wymieniony, dlatego to tyle kosztuje. Co do pokazywania wymienionych części to ja zawsze pokazuje za co było płacone.
Ja czasami, jeśli jest taka potrzeba to pokazuje w Internecie zdjęcie tego co będę robił i jak to wygląda, tak jak pokazał to w poprzednim poście Mechanika.kAle co rozumiemy przez pokazowe ? jak sie coś robi to sie daje do pudełka i leży klient jak przyjdzie to mu sie pokazuje najczęściej ich to nie interesuje
Wymienione części pokazuję wszystkim, mimo to że w większości muszę klientów do tego zmuszać.Panie Jacku... są tacy klienci że poprostu chcą zobaczyć wymienioną cześć.
![]()
Tak też możesz pokazać gdzie i co