Panowie, jest zagadka. Nowa sprężarka, sprzęgło ma prawidłową szczelinę. Gazu tylko co książka pisze. Na sekundę uruchamia się sprężarka, od razu gaśnie i tak cyklicznie co ok 15-20 sekund czyli niby ok. Zauważyłem że nie pracuje wtedy wentylator chłodnicy. Przejście między fioletowym kablem na wtyczce wchodzącej w moduł wentylatora a skrzynką bezpieczników - jest. Wyzwolony testerem wentylator chodzi na obu biegach. Czy jest możliwe że mimo to moduł wentylatora jest padnięty ?
Zauważyłem też że przycisk AC podświetla się na off, nie chce natomiast na on. Może dioda spalona bo wtedy próbuje jednak na tą sekundę gadać jak nie świeci się na przełączniku nic. Błędów brak, ciśnienie gazu widzi 8-10 bar, temperature kabiny widzi 24 więc też ok. Jedyny błąd to w CCM czujnik jakości powietrza, ale to chyba nie wpływa bo w większości Volvo widziałem ten błąd mimo że klima działała
Zauważyłem też że przycisk AC podświetla się na off, nie chce natomiast na on. Może dioda spalona bo wtedy próbuje jednak na tą sekundę gadać jak nie świeci się na przełączniku nic. Błędów brak, ciśnienie gazu widzi 8-10 bar, temperature kabiny widzi 24 więc też ok. Jedyny błąd to w CCM czujnik jakości powietrza, ale to chyba nie wpływa bo w większości Volvo widziałem ten błąd mimo że klima działała