Smarowalem caly czas a i tak musialem krecic duza grzechotka.ja mam ściagacze yato i gwinty się nie nieszczą tylko trochę kwadrat się rozbija od pneumata a tak to z busami nie busami dają radę tylko że przed pracą trzeba gwinty smarem przejechać. weź ręką kręć na suchych a posmaruj to zobaczysz jaka jest różnica![]()
Sciagacze mam tanie lecz dobre. W pracy lecialem na nich pneumatem, koledzy rowniez w domu takie maja i tez pneumatem leca i sa cale jak do tej pory (dobre 3 lata). Firmy niestety nie pamietam.Kup coś tego typu,przetestowane,ze ściągaczami do spreżyn sobie poradzi bez problemu .Ten który wstawiłeś strasznie licho wygląda.
Aha-no i do jakiegokolwiek udaru nie nadają sie ściągacze za 30zł bo stukanie pneumata poobjeżdża Ci gwinty szybko
A nie dawno bylem w Gdansku i sie zastanawialem czy kupic ten klucz bo byl akurat za 99 badz 119 zl.Kolego yo nie ma 700 Nm
Jesli chodzi o Jule to widze ze klucz ostro poszedl do gory bo kosztuje 179 ziko ale wart. To ten: http://www.jula.pl/klucz-udarowy-1-2-325nm-009005
Ten co pokazywales kolego wyrzynacz to klucz udarowy to sztuma.