• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Kod do radia laguna ii...pomocy

Vinclond

Nowy
Punktów
0
Proszę o pomoc, wymieniałem akumulator i .....radio woła CODE...miałem kartkę z kodem od mechanika tam gdzie kupiłem samochód, ale nie mogę jej znaleźć chyba się jej pozbyłem podczas porządków. Przeglądałem posty ale ja mam radio które ma całkiem inne numery nie ma tam security żadnego...Pomocy.....

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    323,4 KB · Wyświetleń: 7
  • 3.jpg
    3.jpg
    387,6 KB · Wyświetleń: 7
  • 5.jpg
    5.jpg
    184,7 KB · Wyświetleń: 7

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1317
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
Proszę o pomoc, wymieniałem akumulator i .....radio woła CODE...miałem kartkę z kodem od mechanika tam gdzie kupiłem samochód, ale nie mogę jej znaleźć chyba się jej pozbyłem podczas porządków. Przeglądałem posty ale ja mam radio które ma całkiem inne numery nie ma tam security żadnego...Pomocy.....

3105
Pomogłem? Kliknij Lubię;)

Vinclond

Nowy
Punktów
0
3105
Pomogłem? Kliknij Lubię;)

super podziałało wielkie dzieki za tak skuteczna i szybka pomoc.....:) .... a możesz mi jeszcze powiedzieć shreku czemu u mnie na wyświetlaczu od radia tam gdzie wyswietla godzinę nie ma wyświetlanej temperatury ? jak się to ustawia i od czego zależy ?

silwano

Nowy
Punktów
0
Miasto
koło kamiennej góry
witam,czy ja też mogę prosić o kod do radia?mam wszystkie książki serwisowe ale kodu nie moge znalezc.
MODEL NO.22DC279/62Z
TOW 757
RN 279F20206806
PROD NO FD0202020206806

Do góry Bottom