Orson88
Początkujący
Witam potrzebuje kodów błędu do odczytania do citroen xsara picasso 1.6 hdi 2006 mianowicie kod 048C, 074E oraz 08A0
Posiadam autela i nie będę jeździł specjalnie do kogoś innego po prostu jeśli jesteś bardziej kumaty ode mnie i jesteś wstanie udzielić mi odpowiedzi na moje pytania to proszę o odpowiedź, a nie wymadrzasz się. Nie znasz odpowiedzi to siedź cicho i nie komentuj. Bo jestem tego zdania że jeżeli nie mam pojęcia to zadaje konkretne pytania żeby je mieć, a widzę że ty ani nie znasz odpowiedzi tylko bezużyteczne komentarze pisać więc też nie masz o tym pojęcia
Człowieku zadałem pytanie. Nie myślę żeby ktoś znał wszystkie kody do cytryny na pamięć. Ale może ktoś miał taki sam problem jak ja i wie co to za kody są. Twierdzisz że nie mam pojęcia masz rację dlatego zadałem pytanie. Więc jak nie znasz odpowiedzi więc tak jak piszesz tak zróbAle o jakim pojęciu Ty mówisz ???
NORMALNE testery opisują błędy i nikt nie musi ich znać na pamięć. Kupiłeś jakiś gó...any tester i myślisz że jesteś KOZAK ? A swoją arogancją nie pomagasz sobie ...
Zgodnie z Twoją prośbą, skoro się nie znam to ZAMYKAM RYJ i nie odzywam się ...

Nawet nie będziesz wiedział, że to my.Że jeszcze tę Łomżę Miodową popijam, to odpowiem Ci za admina. Można, ale wtedy abonament miesięczny od jednego nika będzie wynosił ~50zł.Mam pytanie do ADMINA :
Czy nie można zrobić czegoś takiego, aby dostęp do forum mieli tylko ludzie prowadzący działalność a nie zwykłe POJ.BY z ulicy, co to żal im wydać parę złotych na diagnostykę w normalnym warsztacie ? W końcu jest to forum mechaników a nie przypadkowych gównozjadów.
były praktykowane ostatnio - akcja pod patronatem - "kolega koledze". Więc ja nie wiem, czy kameralnie, to byłby od razu utopijny świat mechaniki.