Ot cos takiego...
W wiekszosci jak oddajecie wtryski do regeneracji to je wam wlasnie tym regeneruja..bardzo skuteczne aczkolwiek drogie ..za litre placilem okolo 25 euro ..dla siebie ..mozna zalac filter przy wymianie odpalic tylko nieprzegazowywac zostawic na wolnych obrotach z 10-15 minut..
A i nie radze pobrudzic tym ubrania a jak juz pobrudzicie nie wkladac do pralki z reszta prania..bo wszystko tak przesmierdnie ze bedzie do wyzucenia..ja ochlapalem tym raz spodnie i po 4 praniach w 80°C dalej walily ta chemia...
Mozna w to nie wierzyc ...ja przetestowalem to juz na mozna powiedziec beznadziejnych przypadkach i zadzialalo ...nie placa mi za to ani tym nie handluje wiec mi wszystko jedno czy ktos w to uwierzy..
Pytac o to u lokalnych handlarzy chemii i olejow tej marki..
Ta twoja ksywka super mechaniorraczej do ciebie nie pasuje ...samo stwierdzenie ..""SITKO NAWET WODY NIE PRZEPUSCI ""
JEST COKOLWIEK SMIESZNE...a myles takie sitko czystymi rekami ...bo jak go wyciagnaolem to u mnie bylo tak samo brudne od srodka jak i od zewnatrz....
Poza tym po takim wlasnie czasie jak napisalem ..urzadzenie mialo problem ze startem na zimnym silniku w zimie nawet po wymianie wlasciwego filtra paliwa wyczyszczeniu tego odstojnika..
Dopiero jak sobie na liqid Molly
Popracowalo pol godzinki problem sie sam rozwiazal...
Ot cos takiego...
W wiekszosci jak oddajecie wtryski do regeneracji to je wam wlasnie tym regeneruja..bardzo skuteczne aczkolwiek drogie ..za litre placilem okolo 25 euro ..dla siebie ..mozna zalac filter przy wymianie odpalic tylko nieprzegazowywac zostawic na wolnych obrotach z 10-15 minut..
A i nie radze pobrudzic tym ubrania a jak juz pobrudzicie nie wkladac do pralki z reszta prania..bo wszystko tak przesmierdnie ze bedzie do wyzucenia..ja ochlapalem tym raz spodnie i po 4 praniach w 80°C dalej walily ta chemia...
Mozna w to nie wierzyc ...ja przetestowalem to juz na mozna powiedziec beznadziejnych przypadkach i zadzialalo ...nie placa mi za to ani tym nie handluje wiec mi wszystko jedno czy ktos w to uwierzy..
Pytac o to u lokalnych handlarzy chemii i olejow tej marki..
Ta twoja ksywka super mechaniorraczej do ciebie nie pasuje ...samo stwierdzenie ..""SITKO NAWET WODY NIE PRZEPUSCI ""
JEST COKOLWIEK SMIESZNE...a myles takie sitko czystymi rekami ...bo jak go wyciagnaolem to u mnie bylo tak samo brudne od srodka jak i od zewnatrz....
Poza tym po takim wlasnie czasie jak napisalem ..urzadzenie mialo problem ze startem na zimnym silniku w zimie nawet po wymianie wlasciwego filtra paliwa wyczyszczeniu tego odstojnika..
Dopiero jak sobie na liqid Molly
Popracowalo pol godzinki problem sie sam rozwiazal...
Dodam ze tez kopcilo na siwo na zimnym silniku ..tyle ze mialo problem z odpalaniem na zimniym silniku ..jak juz sie rozgrzal to odpalal sam..problem w tym ze silnik zawsze odpalal z zimny bo to bylo urzdzenie na wypadek awarii....
A jak juz odpalil pokopcil pokichal to juz pozniej jakoch chodzil z tym ze ruznica w obrotach przed i po czyszczeniu tym plynem wynosila oko 150obr/min..I to na tym samym paliwie...
Zdajesie Danfosa tez z produkcja wszystkich sprezarek duzej wydajnosci tak srubowej jak i skroli tych do powietrza tez..pompt do wody takie o duzej wydajnosci profesjonalne ..i wiele wiele innych ..teraz dokupili sobie cala niemiecka fabryke urzadzen chlodniczch..razem ze wszystkimi technologiami ..maja juz taka nazwe jak TRANE..
MERCEDES W DZIEDZINIE KLIMATYZACJI..
ZDAJESIE MASE TECHNOLOGI PRODUKOWANYCH PRZEZ NIEMIECKIEGO PRODUCENTA KOMPRESOROW ...BLITZER ..
CO TAM JESZCZE ..NO A TERAZ WCHODZA JESZCZE W OGNIWA ELEKTRYCZNE DO ZASILANIA POJAZDOW ELEKTRYCZNYCH ..I PRODUKCJE SILNIKOW ELEKTRYCZNYCH DO TAKICH POJAZDOW ..
WSZYSTKO JEDEN WLASCICIEL POD NAZWA ..
INGRESOLL Rand...
Nawet elektronazedzia..
Jak chcialem servisowac kontenery chlodnicze to byly z ich orginalnymi metkami w szarym.kolorze..
Nawet konenery do przewozu medykametow w samolotach ..Maja fabryke w szwecji ..do tego daja podzespoly z wszystkich fabryczek ktore maja po calym swiecie...lacznie z oprogramowaniem i elektronika..
Tak jak zacytowalem...""Maja rozmach sku...ny""