• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Który zestaw kluczy do 300zł?

daaniel121

Nowy
Punktów
0

Golu666

SuperMechanior
Punktów
26
Miasto
Rzeszów
Witam , jeśli chodzi o neo to profesjonalna linia topexa , że Schmidtem styczności nie miałem , ale osobiście polecam Honiton , sprawdzone i w dobrej cenie , a co najważniejsze nie do zajechania i w przystępnej cenie.
Automatyczne połączenie postów:

Używam ich zarówno przy autobusach , jak i przy autach osobowych , spisują się bardzo dobrze.

Ondraszek

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
201
Miasto
Nowy Sącz
NEO to nie tanie zestawy,Kolego celuj w zestawy sprawdzone,taki Schmith,nie wiadomo gdzie to jest klepane,ja kupiłem sobie zestawik YATO,taki za ok.200 zł,grzechotką odkreciłem wszystkie śruby kół przy Mercedesie,po prostu chciałem sprawdzić wytrzymałość,musiałem użyć całej swej siły i nie uległa uszkodzeniu,chłam nie da rady,szlag trafi przy pierwszym pociągnięciu,do majsterkowania YATO wystarczy z naddatkiem a i myślę sprawdzi się też w warsztatach mechaniki.

Ondraszek

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
201
Miasto
Nowy Sącz
Wypatrzyłem na Facebooku zestaw Honitona za 310 zł,94 el.strona Marketplace,sprzedawca AUTONA,Nowy Sącz,kolega ma Honitona już chyba z kilkadziesiat lat,jak mówi jedynie można zgubić,nie do zdarcia,bardzo mocne.

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Tego schmita nie polecam mam plaskooczkowe z grzechotka i są do D... 13 pękła na stronie otwartej bez ciagania mocno a 14 zaciela się po 2 tygodniach użytkowania i też nie było nią luzowane i dokrecane... Na Neo pracowalem i prócz malej grzechotki która od razu zaczęła puszczać nie powiem złego słowa...

Ondraszek

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
201
Miasto
Nowy Sącz
Czyli wychodzi na to,że jakościowo spadli z piedestału,więc pozostaje tylko YATO w tej kasie.
Automatyczne połączenie postów:

Zle zrozumiałem,myślałem,że chodzi o Honitona,że to ,,schit,,

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom