Będziemy pierdzieć w pasiaki niczym Jaszczur olszański i Ludwiczek, za niewinność. "Chwała Wielkiej Polsce"Jak przybiją zorganizowaną grupę przestępczą to inaczej będziecie śpiewać![]()

Będziemy pierdzieć w pasiaki niczym Jaszczur olszański i Ludwiczek, za niewinność. "Chwała Wielkiej Polsce"Jak przybiją zorganizowaną grupę przestępczą to inaczej będziecie śpiewać![]()

A mi po prostu ręce opadają… Wszyscy są dorośli, dogadać się nie można było wcześniej a teraz raptem działania i wzywanie do prokuratury Na to czas się znalazł ale żeby rozwiązać sprawę polubownie to honor nie pozwalał. Ja i tak czekam na przeprosiny od tego Pana oraz przyznanie się do winy jeśli nie czekam na pismo napisałem też info żeby się skontaktował wcześniej bo w Polsce nie mieszkam już od ponad 10 lat i będzie problem z adresemTo nawet zaczyna być śmieszne
![]()
A to nie szkodzi, wyślą na ostatni adres zameldowania, za trzecim nieodebranym uznają za odebrane i o ewentualnym wyroku dowiesz się, jak za 30 lat zaliczysz rutynową kontrolę drogową jadąc na emeryckie wczasy w Ciechocinku.w Polsce nie mieszkam już od ponad 10 lat i będzie problem z adresem

Ja też taki sam kopiuj wklej"
Dzisiaj o 19:25
Wzywam pana do natychmiastowego usuniecia wszystkich szkalujących mnie i moją firme wpisów w internecie.
Czas na realizację 24 godziny.
W przeciwnym wypadku sprawa trafi do sądu.
Nie mogę pozwolić żeby szkalował pan moją osobe i zachęcał i umzliwiał to robić innym osobom.
Człowieku nie zdajesz sobie sprawy z prawnych konsekwencji swoich czynów na mapach google, na tym forum i innych miejscach.
Masz 24 godziny żeby usunąć wszystkie swoje wpisy żeby mi szkodzić. Inaczej pozna pan zakamarki warszawskich sądów.
24 godziny ,czas start "
Ja dostałem taki tekst na skrzynkę. Tylko ja?
Ostre.Inaczej pozna pan zakamarki warszawskich sądów.