• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Lampy tył schemat mustang USA 2017

Rescuemen

Nowy
Punktów
0
Witam jestem nowy , mam prośbę , czy ktoś mógłby mi użyczyć schematu elektryki lamp tylnych do mustang USA 2017 , bardzo będę wdzięczny za pomoc

kubart

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
190
www.ecudiagnostyka.pl
Hasło na priv...

TSB 18-2362 w celu aktualizacji procedury serwisowej.

Problem: W niektórych pojazdach Mustang z lat 2015–2017 może nie działać tylna kamera wspomagająca parkowanie, lampka oświetlenia bagażnika, otwieranie pokrywy bagażnika i/lub słaby odbiór radia satelitarnego. Może to być spowodowane uszkodzeniem wiązki przewodów 14A005 w rejonie zawiasu pokrywy bagażnika po prawej stronie. Problemowi temu mogą towarzyszyć diagnostyczne kody usterek (DTC) B115E, C1001 i B1A89. Aby rozwiązać ten problem, postępuj zgodnie z procedurą serwisową, aby sprawdzić i naprawić wiązkę przewodów.

Działanie: Postępuj zgodnie z procedurą serwisową, aby poprawić stan pojazdów spełniających wszystkie poniższe kryteria:

• Mustang 2015-2017
• Niedziałająca tylna kamera wspomagająca parkowanie, lampka oświetlenia bagażnika, otwieranie pokrywy bagażnika i/lub słaby odbiór radia satelitarnego
• Zapisane kody DTC B115E, C1001 lub B1A89

Załączniki

• MUSTANG 2017.rar
    1,4 MB · Wyświetleń: 15
Ostatnia edycja:
Do góry Bottom