Diagbox10
-*-*-
Woodo zostaniesz starym kawalerem.
HehehePIS mi nic nie zrobil a rudy z PO ukradl mi 10tys z OFE

..Ja !!!Patrioci a kto 11 wywiesil flage przed domem?
j
Nic ci nie zrobił jeszcze... poczytaj se to- choć pewnie to do ciebie nie dotrze...PIS mi nic nie zrobil a rudy z PO ukradl mi 10tys z OFE
Kiedyś tak myśleli skandynawowie , przede wszystkim dunczyka i szweda , to było w latach 2000-2007 , wpuścili mnustwo , turków ,syrian , oraz somali i innych z afryki , po 15latach doprowadziło to do tego że na chwile obecną szweda się boi wyjść po 22iej w stokholm-ie , bo grasują bandy nieletnich na ulicach i stacjach kolejowych ,nic nie zrobią bo nieletni. Obecnie po wyborach drugą siłą polityczną jest partia , która chciała zrobić ukrócić przyjmowanie ,ale nikt z pozostałej części rządu nie chce im w tym pomóc, powiem lepiej , chcieli się pozbyć chołoty ,kryminałów z najcięższymi wyrokami za zabójstwa z okrucieństwem ,a plan był taki żeby ich odsyłać do ich kraju pochodzenia i co ? Nie mogą dla tego że to łamanie praw człowieka i gdyby ich odesłano to z wielu powodów zostali by ONI pozbawieni życia . Pamiętajcie o tym że duża większość z nich to tak zwani uchodzcy polityczni . Już w latach wymieniony kiedy byłem w dk i jadąc po okolicach Kopenhagi , Ishoj , greve , hunde itd. moje zdziwienie że jest tam 95% ludzi ubranych w szaty , zapytałem Duńczyka co tu się dziej , odpowiedz była jedna , to nie jest już ishoj ,to już jest ishojstan , grevestan , hundiestan . Nie musicie wierzyć w to , co napisałem ,ale uwierzcie w jedno wymienione kraje też tak myślały dawno temu ,a teraz w większości z nich tego żałują ,a dla nich już jest za póżno .Panowie jakaś Refleksja . Teraz się hejt wylejewiecie dlaczego w krajach troszkę rozwiniętych nie ma wojen prawie? bo ludzie coś mają i nie chcą tego stracić.

Po wojnie kraj rozbroili i jesteśmy bezbronni jak niemowlaki. Za chodzenie po własnym polu z wykrywaczem grozi do 8 lat więzienia. Tak niedawno zmienili przepisy. Więc zbroić się możemy najwyżej w kamienie. No chyba że wprowadza przepisy zakazujące posiadanie kamienia.Można się i zbroić
..armia i inne służby muszą być sinlne,dobrze zorganizowane ,a po drugie nie wpuszczać wątpliwych nacjiA więc co panowie sugerujecie? Zbroić się?
Nikt komarku nie będzie niszczył bezsensu tak dobrego terenu jakim jest Polska...wystarczy go wykupić, bo polak sprzeda wszystko...Można się i zbroić choć w tych czasach dobre jest i to że jeden guzik 10 sekund i nie ma nas na mapie ,bez męczarni którą przeżyli nasi dziadkowie i pradziadkowie.
Kto rozbroił ? Eskimosi ? Kosmici ?Po wojnie kraj rozbroili i jesteśmy bezbronni jak niemowlaki. Za chodzenie po własnym polu z wykrywaczem grozi do 8 lat więzienia. Tak niedawno zmienili przepisy. Więc zbroić się możemy najwyżej w kamienie. No chyba że wprowadza przepisy zakazujące posiadanie kamienia.
I co chciałbyś powtórki z 1939 roku ??? Chciałbyś aby Polacy gineli ? Chciałbyś aby to w Polsce było pole bitwy i w konsekwencji zniszczony kraj ? Jaki z ciebie patriota...?..armia i inne służby muszą być sinlne,dobrze zorganizowane ,a po drugie nie wpuszczać wątpliwych nacji
Oczywiście że nie Eskimosi. Nasze wspaniałe rządy które się boją o swoje dupy. Najlepiej dla nich jak naród głupi i bez broni.Kto rozbroił ? Eskimosi ? Kosmici ?
Nie ! Sami sobie to
....oczywistym jest że nikt ROZSĄDNY nie chciałby powtórki ,,,ale też oczywistym jest że armia jest potrzebna Dużo wniosków wyciągnąłem z historii.Niekiedy należy patrzeć na nią z zupełnie innej perspektywy .....(w skrócie -aby się nie rozpisywać ) ...kraje ,rządy ,partie ,armie ,ludzie ..mogą się wysilać ,napinać (w swoim jakże małostkowym mniemaniu )...a Opatrzność zrobi z tymi wszystkimi pseudowysiłkami co zechce . Dowody z historii --przekonali się o tym Szwedzi pod Częstochową ,,Turcy pod Wiedniem ,,,,,bolszewicy w 1920 nad Wisłą ...a także m.in. członkowie PZPR gdzie w 1989 roku (o ironio ) --zaśpiewali na pożegnanie ..."bój to jest nasz ostatni ".Woodoo ! --patrz bardziej szeroko na historię nie tylko przez pryzmat umysłu użyj też ducha --a zapewne zobaczysz o wiele więcej i inaczejI co chciałbyś powtórki z 1939 roku ??? Chciałbyś aby Polacy gineli ? Chciałbyś aby to w Polsce było pole bitwy i w konsekwencji zniszczony kraj ? Jaki z ciebie patriota...?![]()
!

. jesteś u siebie w KRAJU RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ
to chyba żartujesz...czujesz się u siebie wolnym, pod każdym względem
Tu obejrzysz jak to np. w UK :Za chodzenie po własnym polu z wykrywaczem grozi do 8 lat więzienia. Tak niedawno zmienili przepisy.