• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Marsz niepodleglosci.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ja byłem i widziałem na żywo...:meh:
To był w większości- tak zresztą jak co roku ostatnio- marsz troglodytów z ,,Ojciec Nas Ruchał,, i tym podobnych debili z pod znaku falangi...:meh: Czysta patologia...:meh:
Jeden tylko wniosek się nasuwa po takich widokach- Polacy za mało dostali w dupę od ,,niemiaszków,, w czasie II WŚ...:meh:

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Smutne, że puste dynie piszą takie bzdety i praktycznie nic z tymi pustymi dyńkami nie można zrobić.
WOODOO, tyle żeś dzieciaku wart, co twoje pierdy.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
WOODOO, tyle żeś dzieciaku wart, co twoje pierdy.
No za to ty to jak widać po formie twych wypowiedzi nie byle jaki mózg...:meh:
Smutne, że puste dynie piszą takie bzdety i praktycznie nic z tymi pustymi dyńkami nie można zrobić.
Doszedłeś do takiego wniosku jak rano się zobaczyłeś w lustrze ??? :bored:
W sumie to się nie dziwię...:D

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Lepsze bylo PO?

Nie, lepsze zdelegalizowane w II RP organizacje idące w marszu odzyskania niepodległości. To tak jakby neofaszyci szli w marszu z okazji zwycięstwa II wojny światowej, albo Greenpeace w marszu zwolenników wycinania DPF, albo Diagbox w marszu myślących ludzi...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
XMARIO
Wyczuwam w tobie nie byle jakiego ,,patryjote,,- więc powiedz mi - czy widziałeś kiedyś jakiegoś powstańca ewentualnie kombatanta- kogoś kto walczył w tamtych ch....ych czasach za wolność Polski żeby teraz łaził z takimi symbolami jak łażą tzw. ,,narodowcy,,- nie mówię już o zapraszaniu na takie uroczystości jak ŚN ugrupowań faszystowskich...:mad: Pewnie nawet nie wiesz kto to jest ta cała ,,forza.?:bored:

Lepsze bylo PO?
Diagbox myślałem, że ty choć trochę jesteś myślący facet, ale jak widzę starasz się to obalić...:meh:
Nie wiem czy jesteś w stanie to zrozumieć , bo chyba myślisz 0-1 kowo- PiS+PO= jedno zło...:bored:

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Powiem tak. PiS z Kaczyńskim, PO z Tuskiem są od jednego koryta oderwani. SLD i PSL to już w ogóle pominę, bo to komuchy czystej krwi. Kukiz debila z siebie robi i z tego jego ugrupowania, bo miało być super, a wyszło jak zawsze.

Ale głupie masy walczą ze sobą "ty za pisem", "a ty za platformą"... A u góry siedzi Tusk z Kaczyńskim i się z was śmieją.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Jeszcze go nie podpieprzylem bo wyrazil skruche.

Ale tacy ktorzy tylko maja dolary w slepiach i nie licza sie dla nich koledzy i rodzina beda zle konczyc

SajmonMB

SuperMechanior
Punktów
61
dlatego warto pomyślec aby głosować na partie wolność z Korwinem Wilkiem i dr Mentzem polecam połuchać wykładów tych panów jeśli Korwin drzaźni to polecem szczególnie tego ostatniego:)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Dosyć zdroworozsądkowo mówią...:D dlatego nie mają szans:grumpy:niestety...

Do góry Bottom