samspec13
Zweryfikowany Mechanik
Prawda leży zawsze pośrodku a nasze drogi i sól mają też do powiedzenia.
Sorry,ale 15 tysi w takim kultowym wozie,szacun.Madzia dobija 240tys i ciszakoleś niech nie jeździ ostro po krawężnikach a i śpiące policjanty też dają popalić, ale jak ktoś myli terenówkę z osobówką to wszystko możliwe...wiesz gdzie jeździ i jak? W moim VW B5 wymieniłem na zestaw Febi i przejechał 2tysie, zareklamowałem a z neta zamówiłem zestaw za połowę ceny bo dupę trzeba czymś wozić i jeździ do dzisiaj tzn już 15 tysi zrobione i cisza.
Jakby mi tak kierowca zrobił to nie zdążył by na filie dojechać, a już mialby ciepło.
Reklamacje opon to jest parodia. Nie tylko Handlopex...u mnie to krótko dziękuję są inni to samo miałem z Handlopeksem do dziś dniz nie oddali kasy za reklamacje
W Polsce każdy tył wypina na wszystko. Wystarczy przeskoczyć zachodnią granicę i reklamację uznają nawet na papier toaletowy i to już używany.Reklamacje opon to jest parodia. Nie tylko Handlopex...
- Meyle. Zakładałem dużo tarcz i klocków hamulcowych. Nie ma żadnych problemów. Filtry, czasem amortyzatory. Żadnej reklamacji.?
odbieram to jako sarkazm, ale chodzi o porównanie producentów i dopiero mam 15 tysi, wiesz jak wielowahacz się sypie? za co szacun? dla producentów co robią z gówna albo plasteliny?Sorry,ale 15 tysi w takim kultowym wozie,szacun.Madzia dobija 240tys i cisza
W tym temacie proszę zamieszczać opinie o produktach Maxgear.
Czy uważacie, że są one dobre czy złe.
Czy montujecie produkty tej marki w swoim warsztacie?
Czy polecacie je klientom?
Czy mieliście reklamacje spowodowane słabym wykonaniem?